Kendall Jenner szőke bombázóként jelent meg Milánóban

2024. szeptember 22.
Kendall Jenner szőkére váltott! A modell dögös világosszőke frizurával jelent meg a milánói divathéten, és elképesztően gyönyörű volt elegáns barna ruhájában.
Kendall Jenner

Merész váltással sokkolta a 2024-es milánói divathét közönségét Kendall Jenner. A Kardashian-lány szombaton, szeptember 21-én jelent meg az olasz divatfővárosban a Bottega Veneta bemutatóján, ahol minden szem rá szegeződött. A modell ugyanis búcsút intett ikonikus sötétbarna hajának és helyette időtlen szőke hajjal mutatkozott az impozáns eseményen.

A 28 éves topmodell szeret kísérletezni külsejével: láthattuk már dögös rezes hajjal és csokoládébarnán is, most pedig csodaszép szőke frizurával hódít a mindig makulátlan Kendall Jenner.

Kendall Jenner szőke bombázóként a Bottega Veneta bemutatóján

A milánói divathéten Kendall Jenner nemcsak szőke hajával nyűgözte le a közönséget, de csodaszép ruhájával is. A szupermodell egy magasított nyakú, hosszú barna ruhát viselt, amit izgalmas csavarás és egy egyszerű, mégis látványos beépített csat tett különlegessé. Az elegáns, mégis friss darabot egy bordó cipővel és egy barna kézitáskával párosította a tökéletes őszies look érdekében. Kendall Jenner megjelenése igazi klasszikus hollywoodi csillogást idézett – nőies és szexi femme fatale-ként pózolt a kamerák előtt.

Kendall Jenner természetesen első sorból nézte végig a Bottega Veneta 2025-ös tavaszi kollekciójának bemutatóját Milánóban. A csodaszép modell már jó ideje „barátja” a márkának: rendszeresen megjelenik a divatház bemutatóin és a hétköznapokban is előszeretettel viseli az olasz luxusbrand különleges darabjait.

Sztárparádé a Bottega Veneta bemutatóján

A divatbemutatón Kendall Jenner mellett természetesen más hírességek is részt vettek, mutatjuk, kik ültek még az első sorban a szupermodell társaságában.

1. Jacob Elordi hetyke bajusszal újított megjelenésén és egy hófehér nadrágban érkezett a showra – és mondanunk sem kell, hogy elképesztően jóképű volt.

2. Julianne Moore egy csodaszép bordó bőrzakót választott az eseményre, a letisztult lookot pedig látványos fülbevalókkal egészítette ki.

3. A Bottega bemutatóján ott volt Imane Khelif olimpiai bajnok bokszoló is, akit az idei játékok talán leghangosabb botránya kapcsán ismert meg az egész világ. A sportoló élénksárga laza inget és fekete bőrnadrágot viselt.

Forrás: People Fotó: Getty Images