Kendall Jenner melltartó nélkül bulizott a tengerparton

2024. január 04.
Kendall Jenner észbontóan dögös fotóval indította 2024-et: melltartó nélküli, bevállalós szettben, Hailey Bieberrel az oldalán lépett be az új évbe.
Kendall Jenner

Kissé megkésve, de végre Kendall Jenner is köszöntötte az új évet Instagram-oldalán: a szupermodell rövid szöveggel és egy rakat dögös fotóval lépett be 2024-be. „Múlnak az évek, mintha egyre gyorsabban és gyorsabban véget érnének. Így hát én csak időt és jelenlétet kérek. Hálás vagyok azért, ami a múltban történt és optimistán várom a jövőt” – filozofál oldalán Kendall Jenner. A celeb még hozzátette, mindenkinek azt kívánja, hogy szeresse azokat az embereket, akik közel állnak hozzá, majd „szerelmet, nevetést, hálát, fejlődést, türelmet és jelenlétet” kért a 2024-es évtől.

A mély szavakat szexi fotókkal egészítette ki, melyeken egy tengerparton bulizik barátnőjével, Hailey Bieberrel. A képeken Kendall Jenner egy különleges, hasrésznél kivágott, átlátszó ruhát visel, méghozzá melltartó nélkül, amivel nem hagy túl sokat a fantáziának:

Persze nem meglepő, hogy a modell bevállalós oufitben bulizott, hiszen rendszeresen látjuk merész szettekben: volt, hogy fenekét villantotta meg, de topless kampányt is bevállalt már. Mi csak azt kívánjuk, hogy Kendall Jenner 2024-es éve legyen legalább annyira jó, mint amennyire dögösek az újévi képei!

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images