Kendall Jenner kidolgozott hasizmaitól leesett az állunk

2024. április 24.
Kendall Jenner egy fekete edzőmelltartóban és sortban pózolva mutatta be tónusos hasizmait.
Kendall Jenner

Kendall Jenner nonstop csúcsformában van. A 28 éves modell egy keddi Insta-storyban mutatta meg követőinek, hogy ruhái alatt még mindig izmos a hasa.

A valóságshow-családból modellkarriert befutó Kendall Jenner egy Alo Yoga sportszettben pózolt, ami mostanában az egyik legfelkapottabb márkának számít a sztárok és más divatérzékeny, sportszerető emberek körében. A privát fotózásra Kendall Jenner egy fekete Alo sportmelltartót és hozzá illő fekete sortot választott, amit egy fehér csíkos pulcsival egészített ki.

Kendall Jenner hasizma

Kendall Jenner hasizma

Kendall Jenner a Coachella Fesztivál után nem sokkal tette ki a képet, ami egyébként egy kisebbfajta botránnyal zárult a modell számára. A 28 éves nő 2020-ban indította el saját tequilamárkáját, a 818-at, amelynek kapcsán kapott hideget-meleget egyaránt. Az ital még a nagyközönségnek történő bemutatás előtt elnyerte a World Tequila Awardsot, de Kendall Jenner ellenlábasai szerint a modellnek semmi köze az italhoz, és távol kéne tartania magát a mexikóiak nemzeti kincsétől, és nem nyerészkedni rajta.

Ez a felháborodás nem hatotta meg Kendall Jennert, aki az azóta is sikeres 818-cal a Coachella Fesztiválra is kitelepült. Egy a környéken található, Club 5 Bar nevű hely biztosított terepet a márka promotálására, ahol egy nagy AC/DC falfestmény is található. A bár tulajdonosa szerint a Kendall Jenner tequilamárkájának reklámozása közben kihelyezett plakátok és molinók miatt megsérült a híres AC/DC festmény, és a modell semmiféle kártérítést nem fizetett a helynek a fesztivál befejeztével.

Más források szerint viszont Kendall Jenner csapata világosan belefoglalta a hely bérlésekor írt szerződésbe, hogy a károkozás benne van a pakliban, a tulaj pedig ezzel együtt írta alá a papírokat, így nincs oka utólag háborogni. 

Kendall Jenner friss sportcuccos fényképe alapján ő maga sem aggódik a jogtalanul háborgó kocsmáros miatt, hanem inkább csúcsformája fenntartásával van elfoglalva.

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images