Lilu búcsút intett szőke tincseinek: egy igazán dögös hajszínre váltott és fantasztikusan áll neki

2024. szeptember 24.
Hosszú éveken át viselte Lilu a szőke tincseit, ám eljött a változás ideje. Sikeresen meglepte a rajongóit egy friss fotóval, amin egy hihetetlenül merész és dögös hajszínt villantott.
Lilu vörös hajszínre váltott

Lilu a legfrissebb posztjában a hidratálás fontosságáról mesélt, ám az új vadító hajszíne elvonta az emberek figyelmét. A műsorvezető búcsút intett az ikonikus szőke tincseinek és egy bevállalós vöröses-narancssárgás árnyalatra váltott. A fekete kosztümje még hangsúlyosabbá teszi a drámai átalakulását, mintha aki teljes átalakuláson ment keresztül.

A Liluland házigazdája régóta az egészségtudatos táplálkozás és szépségápolás szószólója, és legújabb Instagram posztjában arról is ír, hogy mindig van nála víz és tudatosan odafigyel arra, hogy ne csak külsőleg, hanem belsőleg is hidratált legyen. Természetesen a környezet megóvását is fontosnak tartja Lilu, ezért ügyel arra, hogy olyan csomagolást válasszon, ami hatékonyan újrahasznosítható.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lilu🌴 (@lilugram) által megosztott bejegyzés

Kétségkívül fontos Lilu üzenete, ám a rajongóit egészen ámulatba ejtette a hajszínével és volt, aki azt kommentelte: „Nekem Cate Blanchett jutott először eszembe”, más pedig azt: „Úristeeen de dög ez a szín”, szóval rendesen záporoztak bókok.

Lilu 48 évesen is bombaformában van. Nem is olyan régen jó néhány csodás képet is megosztott a nyaralásáról, ugyanis a mesés Madeira szigetén töltötte a vakációját. Több olyan képet is feltett a közösségi oldalára, amin egyrészes rózsaszín fürdőruhában látható, és az embernek egy szemernyi kétsége sem lehet afelől, hogy a műsorvezető csakugyan komolyan veszi a tudatos életmódot, hiszen az 50-hez közelítve simán letagadhat 10 évet, ha nem többet!

Forrás: Instagram, Fotó: Central archív