Látványos fürdőruhába bújt Lilu

2024. február 16.
Lilu megmutatta, hogyan kell ragyogni a februári hidegben is!
Lilu

Tengerpartról posztolt az Instagramon Lilu. Az RTL klub népszerű műsorvezetője, aki keményen és őszintén szólalt fel Novák Katalin kegyelmi ügyét illetően, átadta magát a napsütésnek. 

„Úgynevezett mosoly! De mindig ez van, ha tengert látok” – írta a felvételhez A 47 éves tévés.

Lilu a strandoláshoz egy különleges pink-mályva árnyalatú, csillámló anyagból készült fürdőruhát választott. A vékony pántos darabot egyszerűen lehetetlen nem imádni, már csak a különleges színe miatt sem!

Amikor egyébként korábban arra kértük a műsorvezetőt, hogy foglalja össze néhány mondatban a saját stílusát, így fogalmazott! „Egy picit franciás – ők a stílusikonjaim. Valamint Sienna Miller és Kate Moss. Nagyon tetszik ez a nem igyekvős készülődés, a keresetlen sikk. Felveszek például egy ezüst Golden Goose tornacipőt, mellé egy egyszerű, fekete pamutruhát egy olyan vintage Dior kardigánnal, amit még Párizsban vettem egy használtruha-boltban… Anyukám egy valódi stílusikon! Olyan ruhatára van, amit egy múzeum is megirigyelne. Ő mondta azt, hogy soha ne öltözz alul, se túl valamit. Nem igyekszünk, de elmegyünk, és pont oda indultunk.”