Johnny Depp mellett pózol Trokán Nóra: a színésznő elárulta, milyen volt a közös munka

2024. szeptember 26.
Tavaly forgatták Budapesten a Modí – Három nap az őrület szárnyán című filmet és a premierjének apropójából osztotta meg Trokán Nóra Johnny Depp-pel készült közös fotóját.
Trokán Nóra és Johnny Depp együtt fotózkodott 

2023 őszén járt Budapesten Johnny Depp, ahol a legújabb filmjét, Amedeo Modigliani olasz festő életéről szóló Modí – Három nap az őrület szárnyán című produkciót forgatta.

A film premierjére szeptember 24-én került sor a San Sebastián Filmfesztiválon, ezért Trokán Nóra is felidézte egy Instagram-bejegyzésben a forgatással kapcsolatos élményeit és egy fantasztikus fotót is megosztott, amin Johnny Depp-pel pózol, aki a filmet rendezte. Trokán Nóra egy mesés lila kosztümöt visel, míg Johnny Depp a szokásos lezser stílusában feszített.

Trokán Nóra a lapozós posztban több képet is feltöltött a forgatásról, de miután nem mindennap adatik meg az embernek, hogy egy olyan világsztárral fotózkodjon, mint Johnny Depp, érhető, hogy miért pont ezzel a képpel indított.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Trokán Nóra (@noratrokanofficial) által megosztott bejegyzés

A bejegyzésében Trokán Nóra azt írja: „Legendával forgatni elsőre félelmetesnek tűnhet, de hamar elhalványul, és ami marad, az egy kedves, alázatos emberrel való munka. Köszönöm @johnnydepp, @in2_film és @shfcasting, hogy rám bíztátok ezt a kis, de szórakoztató szerepet.”

Trokán Nóra követői nem győztek gratulálni a sikeres színésznőnek és természetesen mindenki nagyon várja, hogy láthassa a Modít.

Trokán Nóra több nemzetközi produkcióban is szerepelt az elmúlt években, ilyen például a a Borderlands és a nagy népszerűségnek örvendő Vaják című sorozat.

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images