Trokán Nóra merészen kivágott ruhája többet mutatott a kelleténél a cannes-i vörös szőnyegen

2024. május 21.
Trokán Nóra idén is végigvonult a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. A színésznő ez alkalommal is káprázatosan nézett ki – miközben nagyon ügyesen megmentette magát egy kellemetlen balesettől.
Trokán Nóra Cannes

Javában zajlik a 77. cannes-i filmfesztivál, amely minden évben Hollywood legnagyobb sztárjait vonzza a francia Riviérára, ahol lélegzetelállító ruhakölteményekben, festői környezetben vesznek részt a filmpremiereken. 

Az elmúlt napokban több magyar híresség is megmutatta magát. A világhírű magyar modell, Palvin Barbi mellett Trokán Nóra is tiszteletét tette Cannes-ban, és egy csodás, kék, merészen kivágott Daalarna ruhában vonult végig tegnap a vörös szőnyegen. 

Trokán Nóra vörös szőnyeges vonulásába azonban majdnem egy kellemetlen hiba csúszott: a színésznő az Instagramon osztotta meg azt a felvételt, amin látható, hogy a kamerának integetés és pózolás közben a ruhája a kelleténél kicsit többet mutatott meg dekoltázsából. Trokán Nóra azonban nem jött zavarba, egy vicces grimasz kíséretében megigazította a ruhát, és mintha mi sem történt volna, pózolt is tovább. A videó mellé a színésznő mindössze ennyit írt: „Ooops.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Trokán Nóra (@noratrokanofficial) által megosztott bejegyzés

A vicces videó nagy sikert aratott a követői körében, többen megjegyezték, hogy a színésznő csodás megjelenésével kitűnt a tömegből.

Trokán Nóra az elmúlt években rendszeres résztvevője volt a cannes-i filmfesztiválnak. Ahogy arról mi is beszámoltunk, tavaly két csodaszép Nora Sarman ruhában mutatta meg magát a vörös szőnyegen, egy fekete és egy fehér kreációban. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Trokán Nóra (@noratrokanofficial) által megosztott bejegyzés

 

Fotó: Getty Images