Johnny Depp teljesen átalakult: slamposból újra észbontóan jóképű lett

2024. április 16.
Johnny Depp drámai átalakuláson ment keresztül: a 61. születésnapja felé közeledő sztár ejtette a hosszú hajú bohém stílust és újra elegánsan sármos lett.

Az elmúlt egy-két évben rengeteget cikkeztek Johnny Depp „lecsúszásáról”, amit leginkább frissen felvett új stílusa jelzett. A 60 éves sztár egy ideje megnövesztette haját, gyakran mutatkozott bő, szakadt cuccokban, sőt, nem olyan régen még Johnny Depp fogainak állapota miatt is kiakadt a net. A Karib-tenger kalózainak színésze még idén februárban is hasonló esztétikát képviselt, amikor lefotózták őt Olaszországban a Modiglianiról készülő életrajzi filmje (Modi) forgatása közben: Johnny Depp hosszú haját rasta kötött sapka alá rejtette, miközben terepmintás dzsekit és foltos nadrágot viselt.

Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy a hobo stílusnak leáldozott, és Johnny Depp visszatért a „gyökerekhez”, vagyis ahhoz a stílushoz, amivel annak idején kiérdemelte magának a „szívtipró” címet. 

Johnny Depp nagy átalakulása

A már jó ideje Londonban élő sztár mindenkit meglepett, amikor hétfőn megjelent a Jeanne Du Barry című film londoni premierjén. Johnny Depp láthatóan sokat fogyott, újra rövidre vágatta a haját és elegáns, passzos Dior öltönyt viselt. Alább mutatjuk a friss képeket:
 
A színészhez közeli források szerint egyébként nem véletlen a nagy átalakulás: sokan úgy vélik, hogy Johnny Deppnek nagyon jót tesz London – a Modi vágásán dolgozó sztár állítólag sokkal „tisztább”, józanabb életet él ott, mint korábban Amerikában. A haját pedig állítólag azért vágatta le, mert a Diorral közös újabb kampányra készül – ő lett ugyanis a divatház bestseller illatának számító Sauvage parfüm arca.

Johnny Depp nemrégiben francia nyelvtudásával is elkápráztatta a közönséget, hiszen a Jeanne Du Barryban nem mást alakít, mint XV. Lajos királyt.

2022 még az Amber Hearddal való, az egész világot lázban tartó pereskedésről szólt Johnny Depp számára, de úgy tűnik, 2024 újra visszahozhatja majd a színész régi népszerűségét. Johnny Depp maga egyébként korábban úgy fogalmazott, nincs szüksége rá, hogy „visszatérjen”, hiszen „sosem ment el”.  A színész hozzátette, nem kell semmit sem bizonyítania, hiszen nem tett semmi olyat, ami miatt Hollywoodnak ki kellene taszítania őt magából.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images