Palvin Barbi égig érő lábakkal, szinte nadrág nélkül pózolt Párizs utcáin

2024. szeptember 28.
Úgy tűnik Palvin Barbi is kipróbálta a "nadrág nélküli" vagy más néven "semmi nadrág" trendet - a magyar modellről elképesztő szerelésben készültek friss képek.
Palvin Barbi leopárdmintás ruhája lesz az ősz sláger darabja

Megszokhattuk már, hogy Palvin Barbi mindig csodásan néz ki. Nincs ez másképp most sem: a magyar modell az Instagram-oldalán osztott meg néhány friss képet, amiken egészen fantasztikusan fest. Palvin Barbi a képeken egy aprócska, szinte bugyi méretű ezüst nadrágot viselt, oversize fekete zakóval, egy nyitott szandállal, és hosszú szürke zoknival. A hihetetlenül dögös stílust csak még szexibbé teszi Palvin Barbi füstös sminkje.

Palvin Barbit korábban is láthattuk már merész szerelésekben, és úgy tűnik, most ő is kipróbálta a hollawoody sztárok között rendkívül népszerű „nadrág nélküli” vagy más néven „semmi nadrág” trendet. A trouser-less look lényege, hogy egyáltalán nem húzunk nadrágot a szettünkhöz, vagy olyan aprócskát, ami szinte alig van ott.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

 

A trouser-less trend, vagyis nemes egyszerűséggel a nadrágnélküliség először a 2023-as tavaszi/nyári kollekciókat bemutató kifutókon tűnt fel, de már olyan hírességek is kipróbálták, mint Victoria Beckham, Bella Hadid vagy Kendall Jenner.

A stílus lényege, hogy konkrétan nem húzunk nadrágot: viselhetünk harisnyát, amire kívülről vesszük fel a fehérneműt, de akár egyszerűen csak meztelen lábakkal, fehérneműben is az utcára léphetünk. A bugyi ebben az esetben egyébként nem csipkés tanga, hanem kényelmesebb, nagyobb többet takaró darab. Nagyjából olyan, mint amilyet Palvin Barbin is láthatunk. 

A nadrág nélküli trend a többi között arra is lehetőséget adott, hogy Palvin Barbi megvillantsa égig érő lábait.

Fotó: Getty Images