Így viseli Sydney Sweeney a „semmi nadrág” trendet

2023. március 02.
Merész trend terjed a divat- és sztárvilágban: a trouser-less look lényege, hogy egyáltalán nem húzunk nadrágot. Mutatjuk, hogy viseli Sydney Sweeney.
Sydney Sweeney és a Jessica Rabbit ruha

Meglehetősen extrém divattrend ütötte fel a fejét a hírességek között, amiről egyelőre nehéz eldönteni, hogy dögös vagy csak egyszerűen ésszerűtlen. A trouser-less trend, vagyis nemes egyszerűséggel a nadrágnélküliség először a 2023-as tavaszi/nyári kollekciókat bemutató kifutókon tűnt fel, de már olyan hírességek is kipróbálták, mint Victoria Beckham, Bella Hadid vagy Kendall Jenner.

A stílus lényege, hogy konkrétan nem húzunk nadrágot: viselhetünk harisnyát, amire kívülről vesszük fel a fehérneműt, de akár egyszerűen csak meztelen lábakkal, fehérneműben is az utcára léphetünk. A bugyi ebben az esetben egyébként nem csipkés tanga, hanem kényelmesebb, többet takaró darab. Így néz ki a trend Kendall Jenneren:

Most újabb híresség csatlakozott a nadrág nélkül flangálók sorához, méghozzá nem más, mint az Eufória sztárja, Sydney Sweeney. A színésznő Berlinben lőtt néhány dögös fotót magáról, amin teveszínű Miu Miu kabátot és vagány fekete bakancsot visel – nadrágot azonban nem.

Mutatjuk, hogy áll a look Sweeney-nek:

A hidegben (különösen a berlini márciusban) nem biztos, hogy ez a legpraktikusabb választás, de kétségkívül izgalmas és figyelemfelkeltő trendről van szó.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images