Elolvadunk Szoboszlai Dominik új fotójától: édesen bújik oda barátnőjéhez

2024. szeptember 30.
Szoboszlai Dominik és barátnője, Buzsik Borka között továbbra is dúl a szerelem!
Szoboszlai Dominik barátnője

Szoboszlai Dominik barátnője, Buzsik Borka nem szerepelnek lépten-nyomon a nyilvánosság előtt, de néhány meghitt pillanatot szívesen osztanak meg követőikkel. Az új szerelem idén tavasszal érkezett meg a Liverpool magyar játékosának életébe. Nyáron pedig már vakációjukról készült közös fotókkal igazolták a kapcsolatukról szóló korábbi találgatásokat.

Szoboszlai Dominik még májusban erősítette meg, hogy valóban újra elrabolták a szívét. Júliusban pedig szenvedélyes fényképet tett közzé magáról a pár, az első olyat, mellyel hivatalosan felvállalták szerelmüket.

Bár mindketten elfoglaltan élik életüket, az elmúlt hónapokban is rendszeresen jutott idejük egymásra. A közös pillanataik némelyikét pedig a rajongóikkal is megosztották. Így történt a minap is! Szoboszlai Dominik barátnője, Buzsik Borka egy hihetetlenül édes közös képet osztott meg az Instagram sztorijában.

Szoboszlai Dominik romantikusan bújik barátnőjéhez

Szoboszlai Dominik romantikusan bújik barátnőjéhez

A képen azt láthatjuk, amint Szoboszlai Dominik szerelmesen bújik oda barátnőjéhez, és puszilja meg az arcát, miközben Borka egy szelfit készít. A fotó vélhetően Anglia egyik tengerpartján készült, ami csak még romantikusabbá teszi a pillanatot. Buzsik Borka Instagram-oldala arról tanúskodik, hogy a pr-osként dolgozó lány rengeteg szokott utazni, azt viszont nem tudni, hogy most mennyi időt fog kint tölteni Angliában Szoboszlai Dominiknél.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Buzsik Borka néhány héttel ezelőtt Olaszországba repült ki, hogy a lelátóról szurkolja végig a Liverpool mérkőzését a Milan ellen. Szoboszlai Dominiknek a barátnője támogatása végül szerencsét hozott: nem elég, hogy 3:1-re megnyerték a meccset, a csapata győzelméhez ő maga is góllal tudott hozzájárulni.

Fotó: Getty Images