Szoboszlai Dominik barátnőjével pihen Olaszországban

2024. július 03.
Szoboszlai Dominik és barátnője, Buzsik Borka festői helyeken élvezik együtt a dolce vitát a foci-Eb után.
Szoboszlai Dominik barátnője 2

Szoboszlai Dominik külföldre ment kipihenni a foci-Eb fáradalmait. A magyar válogatott csapatkapitányával ott van barátnője, Buzsik Borka is, akivel idén tavasz óta alkotnak egy párt.

A még mindig csak 23 éves Szoboszlai Dominik a 24 óra után eltűnő Insta-sztoriban osztott meg pár képet egy festői olasz tengerpartról, ahol többek között a robogózás is szerepelt a programban.

Szoboszlai Dominik megosztotta a barátnője által készített robogós videót

Szoboszlai Dominik megosztotta a barátnője által készített robogós videót

Ugyanerről a helyszínről jelentkezett be a focista barátnője, Buzsik Borka is, akivel bár hivatalosan nem kommentálták a kapcsolatukról szóló híreket, de a jelek szerint nagyon is együtt vannak. 

Borka képein Dominik is megjelenik

Borka képein Dominik is megjelenik

A Liverpool FC játékosa, Szoboszlai Dominik 2023 őszén szakított barátnőjével, Gécsek Fannival. A focista és az egykori Európa-bajnok kalapácsvető, Gécsek Tibor lánya 3 évig alkottak egy párt, de végül a különválás mellett döntöttek. 

Az új szerelem pedig idén tavasszal érkezett meg a játékos életébe, a székesfehérvári születésű Buzsik Borka személyében. Borka a Budapesti Corvinus Egyetememen végzett és Tomán Szabina cégénél dolgozik PR-osként.

Bár a magyar válogatott csapatkapitányának, Szoboszlai Dominiknak a foci-Eb során nyújtott teljesítményét vegyesnek ítélték a szakértők, az biztos, hogy emberségből jelesre vizsgázott.

A skót válogatottal játszott meccs során komoly sérülést szenvedő Varga Barnabás egészségügyi ellátása a pályán nem zajlott zökkenőmentesen, de Szoboszlai Dominik csapatkapitányként határozott fellépésével mindent megtett azért, hogy társát minél gyorsabban ellássák.

Szoboszlai Dominik mindent megtett csapattársa érdekében

Szoboszlai Dominik mindent megtett csapattársa érdekében

Forrás: Instagram     Fotó: Getty Images