Szoboszlai Dominiknek újra elrabolták a szívét

2024. május 22.
Szoboszlai Dominik tavaly szeptemberben szakított akkori barátnőjével, de azóta ismét rátalált a szerelem.
Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik nemcsak a szakmai, hanem magánéletében is nagyon elkapta a fonalat. A Liverpool FC magyar játékosa 2023 szeptemberében szakított akkori barátnőjével. Az egykori Európa-bajnok kalapácsvető Gécsek Tibor lánya, Fanni és Szoboszlai Dominik 3 évig alkottak egy párt, de végül a különválás mellett döntöttek.

Szoboszlai Dominiknek új barátnője van

Szoboszlai Dominiknek új barátnője van

A Blikk információi szerint azonban Szoboszlai Dominik ismét rátalált a boldogságra, és ismét egy szőke lány mellett találta meg a helyét. A hírek szerint a székesfehérvári Buzsik Borka csavarta el a focista fejét. A kapcsolat tényét maga Szoboszlai Dominik is elismerte, de részletekbe nem akart belemenni. Belsősök szerint Borka a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakára járt és jelenleg a Tomán Szabina-féle Toman Diet program egyik PR-osa. 

Szoboszlai Dominik a csapata előtt is felvállalhatta a kapcsolatát. A Woolverhampton elleni meccs után ugyanis közös kép készült a szerelmespárról az Anfield Stadion gyepén. A fotón a három Buzsik nővér veszi körül Szoboszlai Dominiket, a képet pedig Buzsik Zsóka, Borka testvére osztotta meg Instagramján. 

Az új barátnőről Tomán Szabina Instagram oldalán találhatsz képet. Buzsik Borka sötét felsőben áll Szabina mögött a képen, amit megnézhetsz, ha IDE kattintasz.

Forrás: blikk        Fotó: Getty Images