Szoboszlai Dominik és a barátnője szenvedélyes fotókkal kürtölték világgá a szerelmüket

2024. július 04.
Szoboszlai Dominik és barátnője, Buzsik Borka nemcsak azt mutatták meg, hogy mesés helyen élvezik a jól megérdemelt pihenésüket, de azt is világgá kürtölték a képeikkel, hogy mennyire imádják egymást!
Szoboszlai Dominik és a barátnője szenvedélyes fotókkal kürtölték világgá a szerelmüket

Szoboszlai Dominik az Olaszországban található Amalfi-parton igyekszik kipihenni a foci-EB fáradalmait. Természetesen a magyar válogatott csapatkapitánya nincs egyedül, és vele tartott gyönyörű barátnője, a 24 éves Buzsik Borka is.

Tavasz óta alkotnak egy párt, de eddig még nem kommentálták hivatalosan, viszont a mai napon felkerült az Instagramra az első közös fotójuk, amivel felvállalták a szerelmüket. Szoboszlai Dominik osztotta meg a képet, amint szenvedélyesen csókolóznak a barátnőjével.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Szoboszlai Dominik (@szoboszlaidominik) által megosztott bejegyzés

Buzsik Borka sem csinál titkot a szerelmükből, és ő is büszkén felvállalta kapcsolatát a 23 éves Szoboszlai Dominikkal. A fotók tanúsága szerint csodásan érzik magukat: robogóznak, fagyiznak, ismerkednek a helyi ételekkel, és összebújva romantikáznak. Érdemes mindkettőjük képeit végigpörgetni!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Borci (@borkabuzsik) által megosztott bejegyzés

A Liverpool FC játékosa, Szoboszlai Dominik 2023 őszén szakított barátnőjével, Gécsek Fannival, akivel 3 évig alkottak egy párt. Végül ismét rátalált a szerelem a focistára a székesfehérvári születésű Buzsik Borka személyében. Borka a Budapesti Corvinus Egyetememen végzett és Tomán Szabina cégénél dolgozik PR-osként.

Ráadásul Szoboszlai Dominik új barátnője igazi bombázó, aki nem szégyelli megmutatni tökéletes alakját, ugyanis gyakran oszt meg bikinis képeket. Az Instagram-fotói alapján az is kijelenthető, hogy szeret utazni, és járt már többek között járt Srí Lankán, a Maldív-szigeteken, Olaszországban és Görögországban is.

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images