Axente Vanessa megmutatta elképesztő, szülés utáni alakját: bomba formában van!

2024. október 01.
Axente Vanessa alig több, mint másfél hónapja adott életet gyermekének, és elképesztő formában van. Edzés közben készült fotója láttán leesik az állunk!
Axente Vanessa szülés utáni alakja

Axente Vanessa és férje, Rahil Gupta első közös gyermeke 2024. augusztus 12-én jött világra, az örömhírt Instagram-oldalán jelentette be a gyönyörű magyar modell. Axente Vanessa korábban többször is bepillantást engedett várandósságába, sokat posztolt gömbölyödő hasáról, azóta pedig már azt is megmutatta, hogy gyermeke igazi kis hajas baba.

A kicsi a csoda szép Giselle Gupta nevet kapta, az utóbbi hetekben közzétett fotókon pedig Axente csak úgy sugárzik a boldogságtól. Nem is csoda, hiszen mint korábban mondta, nagy álma volt, hogy legyen egy kislánya. Férjével még 2015-ben ismerkedtek meg egymással New Yorkban. Rahil Gupta akkor szerezte meg mesterdiplomáját egy amerikai egyetemen, a modell pedig tengerentúli karrierjét kezdte éppen beindítani. 

@vaxente Ti beszereztétek már a @Marie Claire Hungary legújabb mindfulness számát? 😊 Tele van sok izgalmas cikkel, játékkal és tippekkel amik a mindfulnessről és lifestyle-ról szólnak. #mindfulness #marieclairehungary #cover #fashion #health #essaworld ♬ original sound - Vanessa Axente

Axente Vanessa ezúttal azt az örömhírt osztotta meg rajongóival, hogy ismét készen áll visszatérni a sportoláshoz, a szülést követő pihenés után tovább folytatja az aktív életet. A modell számára kiemelten fontos az egészséges életmód, ennek pedig természetesen szerves része a mozgás is. Az edzése kapcsán készült fényképeket elnézve pedig ember legyen a talpán, aki meg tudná mondani, hogy a fiatal modell csupán néhány héttel ezelőtt adott életet gyermekének. Igazi bomba formában van, gyönyörű, karcsú alakját pedig még egy tinédzser is bőven megirigyelhetné.

Forrás: Instagram, Fotó: Marie Claire-archív