51 évesen nagypapa lesz Eminem: így tudta meg lányától a nagy hírt

2024. október 06.
Eminem lánya, Hailie Jade gyereket vár. A nagy hír bejelentésével megvárták az esküvőt. A hamarosan nagypapává váló rapper megható videót készített lányának.
Eminem nagypapa lesz

Tovább bővül az 51 éves rapper amúgy is népes családja. Eminem lánya, Hailie Jade tavaly adta hírül a világnak, hogy eljegyezték, most pedig már a gyerekáldásról szólnak a hírek. Hailie Jade azt is elmesélte egy podcastban, hogy bár jó ideje tudta, hogy várandós, a májusban tartott esküvőig igyekezett titokban tartani a terhességét. Pár napja azonban Eminem lánya, Hailie Jade hivatalosan is bejelentette a nagy hírt az Instagram-oldalán

Alig egy nappal azután, hogy megosztotta, hogy első közös gyereküket várják férjével, Evan McClintockkal, a 28 éves lány – aki Eminem és Kim Scott lánya – és barátnője, Brittany Ednie elmesélték egy podcastban, hogyan próbálták elrejteni Hailie terhességét a májusi esküvőn.

Eminem lánya, a 28 éves Hailie Jade és Evan McClintock a Michigan Állami Egyetemen ismerkedtek meg 2016-ban, majd még abban az évben, decemberben mutatkoztak először közös fotón Eminem lányának Instagram-oldalán, amikor Hailie Jade születésnapját ünnepelték.

Eminem a büszke nagypapa

Miután Eminem lánya hivatalossá tette a gyermekáldást, Eminem új, Temporary című klipje is megjelent, amely családi videókba enged bepillantást. Többek között azt a pillanatot is megnézhetjük, amikor Eminem megtudja, hgy nagypapa lesz 51 évesen. Eminem lánya azt is elárulta, hogy biztos benne, hogy az apukája lesz a legjobb nagypapa a világon. „Köszönjük, hogy mindent megteszel, amit mindig ott vagy nekünk, lányoknak – írta Hailie. – Tényleg te vagy a legjobb apa a világon. Szeretlek örökké.”

Eminem lányai

Eminem számára mindig is fontos volt az apaszerep. Az 1995-ben született Hailie Jade fiatalkorának nagy részét Eminem 15 000 négyzetméteres tetőterében töltötte Detroit külvárosában, majd a Michigan Állami Egyetemre ment pszichológiát tanulni. Ott ismerkedett meg férjével, Evan McClintockkal, akivel 2024 májusában házasodott össze, miután egy évvel korábban eljegyezték egymást.

Eminemnek két örökbefogadott lánya is van. Az 1993-ban születt Alaine Marie-t még a nyolcvanas évek elején fogadta örökbe, a lány édesanyja Eminem egykori feleségének húga volt, aki függőséggel küzdött. Mivel a lányt nagyrészt Eminem nevelte fel, a rappert „apának” szólítja, és Eminem kísérte el az oltár elé is, amikor 2023 júniusában férjhez ment Matt Moellerhez. A harmadik lány pedig a családban Stevie Laine, akit Eminem 2005-ben fogadott örökbe.

Forrás: Eonline Fotó: Getty Images