Eljegyezték Eminem lányát, meg is mutatta a gyönyörű gyűrűjét

2023. február 08.
Hailie Jade hétfőn jelentette be Instagram-oldalán, hogy barátja Evan McClintock megkérte a kezét – ő pedig igent mondott.
Eljegyezték Eminem lányát, meg is mutatta a gyönyörű gyűrűjét

„Hétvégi összefoglaló… 23.2.4.” – írta Eminem lánya, Hailie Jade a három fotó mellé, amelyeken éppen pezsgőt bontottak, hogy megünnepeljék a hatalmas örömhírt, hogy szerelme eljegyezte őt. „Szeretlek, Evan McClintock” – tette hozzá a repper lánya, aki azt a pillanatot is megmutatta követőinek, amikor szerelme éppen térdre borul előtte, hogy feltegye neki a nagy kérdést, egy másik fotón pedig közelről láthatjuk a csodaszép, arany gyémántgyűrűt Hailie Jade kezén.

A rajongók hamar gratuláltak a jegyespárnak, sokan pedig azon kezdtek el töprengeni, hogy vajon McClintock engedélyt kért-e menyasszonya Grammy-díjas apjától. „Képzeld el, hogy meg kell kérdezned Eminemet, hogy feleségül veheted-e a lányát” – írta egyikük.

Hailie Jade és Evan a Michigan Állami Egyetemen ismerkedtek meg 2016-ban, majd még abban az évben, decemberben mutatkoztak először közös fotón Eminem lányának Instagram-oldalán, amikor Hailie Jade születésnapját ünnepelték.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images