Ezek a sztárok mind 50 évesek lesznek 2022-ben

2022. január 02.
Bizony, már ők is fél évszázadosak lesznek, gondoltad volna?

Nincs mit tenni, a hírességek is öregszenek, még akkor is, ha ez nem mindig látszik rajtuk. Van, aki próbálja titkolni a korát, pedig erre semmi szükség, 50 évesnek lenni fontos mérföldkő az ember életében!

Jennifer Garner

Jennifer Garner

Április 17-én lesz 50 éves a színésznő, akiről a közelmúltban igen furán nyilatkozott egykori férje, Ben Affleck. Jennifer a 2000-es években került reflektorfénybe, akkor még csak 29 éves volt, külsőre azonban nem sokat változott az eltelt több mint két évtizedben!

Dwayne Johnson

Május 2-án ünnepel majd a világ egyik legjobban fizetett színészeként számon tartott híresség, aki a 2001-es A múmia visszatér című filmben nyújtott alakításával vált világszerte ismertté. Nyáron kislányának tartott önbizalomtréningjével akasztotta ki a cukiságmérőt, amiről videó is készült!

Dwayne Johnson

Sofia Vergara

Szeretnénk tudni, hogy csinálja, mert halvány jel sem utal arra, hogy július 10-én már 50 éves lesz, hiszen ugyanúgy fest, mint amikor először láttuk a Modern családban, pedig akkor még csak a 30-as éveit taposta.

sofia Vergara

Ben Affleck

Nem sokkal egykori felesége, Jennifer Garner után Ben is belép az 50-esek táborába, augusztus 15-től ugyanis már nem 4-essel fog kezdődni éveinek száma. A minden jel szerint fülig szerelmes színész J.Lo oldalán olyan boldog, hogy madarat lehet vele fogatni.

Ben Affleck és Jennifer Lopez

Cameron Diaz

Az ő nagy napja augusztus 30-ára esik. Cameron, aki 47 évesen az Instagramon jelentette be mindenki nagy meglepetésére, hogy anya lett, immár 8 éve visszavonult színésznőként. a 2014-es Annie című filmben tűnt fel utoljára.

Cameron Diaz

Gwyneth Paltrow

Szeptember 27. különleges nap lesz a színésznő számára, aki ma már nem is karakterek megformálásával, hanem sajátos témákat feldolgozó életmód magazinjával keresi a kenyerét, és olyan (szerinte) hiánypótló termékekkel kereskedik, mint a vaginaillatú gyertya vagy tölcséres fagyira hasonlító vibrátor.

Gwyneth Paltrow

Eminem

Október 17-én csaphat majd hatalmas bulit a rapper 50. szülinapja alkalmából. Nehezen fér a fejünkbe, hogy már 23 év telt el azóta, hogy 1999-ben berobbant a köztudatba.

Eminem

Gabrielle Union

Nem nagyon hiszünk a szemünknek, pedig nincs más választásunk: Gabrielle Union, aki szívmelengető módon tanítja meg kislányának, Kaavianak az anyajegyek elfogadását, október 29-én 50 éves lesz.

Gabrielle Union

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?