Felfoghatatlan tragédia érte Madonnát: elvesztette az öccsét, aki a legközelebb állt hozzá

2024. október 07.
63 éves korában elhunyt rákban Madonna öccse, Christopher Ciccone. Az énekesnő nagyon közeli kapcsolatban állt a testvérével.
Madonna gyászol: meghalt az öccse, Christopher Ciccone

Rettenetes tragédia érte Madonnát a hétvégén. 63 éves korában meghalt szeretett öccse Christopher Ciccone. Nagyon szoros kapcsolatuk volt, és a férfi sokáig támogatta az énekesnőt a karrierje során. Egykor Christopher az asszisztenseként, az öltöztetőjeként, a stylistként és a művészeti igazgatójaként segítette.

Emellett Madonna öccse rendezőként is dolgozott, turnékat szervezett és zenei videókat készített, valamint lakberendezőként és bútortervezőként is tevékenykedett testvére mellett. „Rendkívül tehetséges ember volt, gonosz humorérzékkel” – mondta egy barátja.  

Madonna és öccse együtt nőttek fel Michiganben, és együtt tanultak meg táncolni. Aztán Christopher követte Madonnát New Yorkba, ahol megkezdte hosszú útját a gazdagság és a szupersztárság felé.

Madonna öccse azután halt meg, hogy mostohaanyjuk, Joan Clare Ciccone szeptember 24-én elhunyt el, miután rövid, de agresszív harcot vívott a rákkal. 

Madonna és öccse kapcsolata nem volt nehézségek nélkül. A testvérek viszonya megromlott egy időre, Guy Ritchie miatt, ezért 2003-ban el is váltak útjaik, de végül 2012-ben kibékültek.

Meghalt Madonna öccse, Christopher Ciccone

Meghalt Madonna öccse, Christopher Ciccone

Madonna öccse október 4-én hunyt el a michigani otthonában. A képviselője szerint vele voltak a szerettei, és a férje, Ray Thacker, akik végigkísérte a rák végső stádiumában, ami végül véget vetett az életének.

„Christopher bátyám elment. Olyan sokáig ő állt a legközelebb hozzám. Nehéz megmagyarázni a kötelékünket. De ez abból fakad, hogy mások vagyunk, és a társadalom megnehezítette az életünket, amiért nem követjük a normákat” – nyilatkozta öccse halálát követően Madonna.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images