Meghalt Madonna legidősebb bátyja, Anthony Ciccone

2023. február 27.
A popdíva testvére évek óta alkoholproblémákkal küzdött. A 66 éves Anthony Ciccone halálát az énekesnő húgának férje is megerősítette.
Meghalt Madonna legidősebb bátyja, Anthony Ciccone

„A legtöbb családtagnak nehéz kapcsolata volt vele az alkoholizmus miatt” – mondta egy forrás a Page Sixnek, miután elhunyt Madonna legidősebb bátyja, Anthony Ciccone. „Madonna támogatta a testvérét, amikor ő elfogadta ezt a segítséget. Az utolsó hónapjaiban kapcsolatba lépett a családdal és a Madonnával, de a múlt héten elutasította a rehabilitációt, és egyértelmű volt, hogy készen áll a továbblépésre” – tette hozzá a bennfentes.

A halálhírt Madonna húga, Melanie Ciccone férje, Joe Henry zenész is megerősítette az Instagramon. Az énekesnő testvére évek óta küzdött alkoholizmussal, és a hírek szerint több évig élt egy híd alatt Michiganben.

Ciccone korábban többször is beszélt arról, hogy nem ápol jó kapcsolatot Madonnával és a családja többi tagjával. „Nulla vagyok, nem létező személy. Kínos vagyok. Ha halálra fagynék, a családom valószínűleg akkor sem tudna róla vagy törődne vele legalább egy fél évig” – fogalmazott a sztár bátyja, aki az énekesnőhöz fűződő kapcsolatáról úgy nyilatkozott, hogy “soha nem szerették egymást”.

Forrás: Getty Images