Mit lehet tudni Jeremy Allen White új szerelméről, Molly Gordonról?

2024. október 08.
Futótűzként terjednek a pletykák arról, hogy összejöttek A mackó sztárjai, Jeremy Allen White és Molly Gordon. Ideje közelebbről is megismerkedni a színésznővel!
Kicsoda Molly Gordon, Jeremy Allen White új szerelme?
  • Jeremy Allen White és Molly Gordon szerelmespárt alakítottak A mackóban.
  • A párt idén szeptemberben látták először csókolózni.
  • Megmutatjuk, hogy mit lehet tudni Molly Gordonról!

Azért is érte meglepetésként a világot, hogy Jeremy Allen White Molly Gordonnal járhat, mert nemrég még a spanyol pophercegnővel, Rosalíával randizott, bár igaz, hogy a kapcsolatukat sosem erősítettek meg nyilvánosan. Ráadásul Rosalía nemrég tartotta a sztárokkal teli születésnapi partiját, ám Jeremy Allen White nem volt jelen.

Jeremy Allen White-nek bizony más programja volt, és Los Angelesben látták őt Molly Gordonnal csókolózni. Egy forrás azt mondta a People-nek, hogy a kapcsolatuk már jó ideje alakul, és hogy már a közös forgatás előtt is lehetett érezni, hogy izzik köztük a levegő.

Szóval, mit lehet tudni Jeremy Allen White új szerelméről, Molly Gordonról?

Sokan csak azóta ismerik Molly Gordont, hogy látták A mackóban Claire Dunlapet alakítva, pedig addigra már jól kitaposott karrierúttal rendelkezett. Molly Gordon énekesnő, producer, író és rendező egyszerre.

Tekintettel arra, hogy szülei a szakmában dolgoznak (Bryan Gordon és Jessie Nelson) az 1995. december 6-án született Molly Gordont mindig is a színpadra és a képernyőre szánták. A zenés vígjáték, a Drámatábor tavaly hatalmas sikernek bizonyult, aminek a producere, főszereplője és társrendezője. Gordon Rebecca-Diane-t, a bohém zenei igazgatót alakítja egy gyerektáborban. A filmben Molly Gordon énekel és táncol is, bizonyítva sokoldalúságát.

Itt van minden, amit érdemes tudni Molly Gordonról, Jeremy Allen White új szerelméről

Itt van minden, amit érdemes tudni Molly Gordonról, Jeremy Allen White új szerelméről

Már előtte is bőven volt alkalma Molly Gordonnak megcsillogtatni képességeit, hiszen szerepelt a 2018-as A Partiállat című vígjátékban, amiben Melissa McCarthy karakterének lányát alakította. Egy évvel később pedig az Olivia Wilde rendezte Éretlenségi című vígjátékban Annabelle bőrébe bújt.

Legutóbb A mackó 3. évadában láthattad Molly Gordont. A sorozat nemrég vitt el a 23 Emmy jelölésből 11 díjat és a rajongók lelkesen várják a 4. évadot.

Forrás: British Vogue, Fotók: Getty Images