Modellel csókolózott a válófélben lévő Jeremy Allen White

2023. augusztus 06.
Bár még csak most csitulnak a hullámok Jeremy Allen White és Addison Timlin válása körül, úgy tűnik, A mackó sztárjára máris újra rátalált a szerelem.

Ahogyan mi is megírtuk, épp a napokban látszik elcsendesülni A mackó (The Bear) című sorozat sztárjának válása. Nem égiben elég nagy botrány tört ki Jeremy Allen White körül, mikor felesége, Addison Timlin színésznő először előállt vele, hogy tulajdonképpen egyedülálló anyaként neveli két közös gyereküket. Timlin arról panaszkodott, hogy a Jeremy Allen White állandóan forgatásokon van, így ő gyakorlatilag teljesen egyedül maradt két gyerekükkel, Ezerrel és Doloresszel. Timlin és White összesen három évig voltak házasok – a színésznő idén májusban adta be a válókeresetet. Első gyerekük 2018-ban, a második 2020-ban született. Bár A mackó sztárja a Golden Globe-díj-átadón elmondott beszédében még szenvedélyes szavakkal mondott köszönetet feleségének, úgy tűnik, akkor már utolsó napjait élhette házasságuk.

Készen az új szerelemre?

Bár a párhoz közeli források szerint a viszony rendeződött, és az egykori házasok szeretettel és barátsággal viszonyulnak egymáshoz, nagyon úgy fest, hogy Jeremy Allen White-ra máris újra rátalált a szerelem. A színészt szombaton kapták lencsevégre, amint szenvedélyes csókot és forró ölelést vált egy fiatal nővel – a TMZ nyomozásának köszönhetően az is kiderült, hogy az új barátnő egy fiatal modell, Ashley Moore. A mackó főhőse egy baseballsapkát és egy mintás inget viselt, Moore pedig egy egyszerű szürke melegítőfelsőben és fekete leggingsben volt. A képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a páros között lángol a szerelem, szinte le sem tudták venni egymásról a kezüket.

A romantikus képeket ITT lehet megnézni.

Forrás: People Fotó: Getty Images