Itt tart most A Mackó sztárjának zűrös válása

2023. augusztus 05.
Jeremy Allen White hirtelen robbant be a nagysikerű A mackóval (The Bear), egy ideje azonban nemcsak színészi teljesítményével, de zűrös válásával is a címlapokra került.

Már jó ideje, hogy díjeső és általános kritikusi rajongás övezi a két évadnál járó A mackót (The Bear) és kiváltképp a főhős Carmen „Carmy” Berzattot alakító Jeremy Allen White-ot. A sztori szerint a fine dining világából kiábránduló sztárséf bátyja halála után tér vissza testvére chicagói szendvicsbárjába, hogy megpróbálja megreformálni a kaotikus konyhát – majd a második évadban már létrehozza a The Beart, ami a korábbi hely továbbgondolt, kifinomultabb verziója és egyben Carmy régi álmának megvalósulása.

Lehengerlő színészi teljesítménye a figyelem középpontjába helyezte Jeremy Allen White-ot, akit hamarosan egyébként Zac Efron oldalán is láthatunk majd a híres birkózó Von Erich testvérek életét feldolgozó The Iron Claw-ban. De nemcsak színészi munkájával került a címlapokra a közelmúltba a 32 éves színész…

Zajos szakítás

Elég nagy botrány tört ki a színész körül, mikor felesége, Addison Timlin színésznő először előállt vele, hogy tulajdonképpen egyedülálló anyaként neveli két közös gyereküket. Timlin arról panaszkodott, hogy a Jeremy Allen White állandóan forgatásokon van, így ő gyakorlatilag teljesen egyedül maradt két gyerekükkel, Ezerrel és Dolores-szel. Timlin és White összesen három évig voltak házasok – a színésznő idén májusban adta be a válókeresetet. Első gyerekük 2018-ban, a második 2020-ban született. Bár A mackó sztárja a Golden Globe díjátadón elmondott beszédében még szenvedélyes szavakkal mondott köszönetet feleségének, úgy tűnik, akkor már utolsó napjait élhette házasságuk.

Van esély a folytatásra?

Sok rajongó abban reménykedett, hogy talán mégis van remény a párosnak, mikor néhány napja ölelkezni látták őket lányuk focimeccsén. A párhoz közeli források szerint azonban nem erről van szó, csupán annyi történt, hogy az egykori házastársaknak sikerült rendezniük viszonyukat a zűrös válás közepette, és igyekeznek szeretettel és tisztelttel lezárni kapcsolatukat.

Forrás: People Fotó: Getty Images