Sylvester Stallone maffiafőnökként uralkodna Oklahomában, és mi imádjuk ezért

2024. október 09.
Horror, vígjáték, akció és mese is érkezik a SkyShowtime-ra októberben, de talán mind közül a Tulsa King második évada lesz a legizgalmasabb.
skyshowtime premierek 2024 október sylvester stallone
  • Horrorfilm, mese és vígjáték is érkezik a SkyShowtime novemberi kínálatába.
  • Sylvester Stallone maffiavezérként tér vissza a SkyShowtime-on.
  • Mutatjuk a SkyShowtime 2024. októberi premierjeit.

Akárcsak a többi streaming platform, a SkyShowtime sem marad ki az idei halloweeni buliból! Engedjük, hogy a hideg futkosson a hátunkon, miközben A bűn éjszakáját nézzük, aztán lazítsunk egy kicsit Spongyabob Kockanadrággal és barátaival. Vagy éppenséggel azt is megnézhetjük, hogyan akarja átvenni az irányítást Sylvester Stallone az oklahomai Tulsa fölött.

SkyShowtime premierek 2024. október:

1. Funny Woman 2.évad

Barbara beteljesítette az álmait, ő lett Sophie Straw, a tévés vígjátékok sztárja. Most mégis úgy érzi, hogy valami hiányzik: nem elég ugyanis hallatnia a hangját ahhoz, hogy meg is értsék, és a hírnévnek sem kizárólag napos oldala van. Sophie végül belefárad a komikaszerepbe, és a művészfilmek felé fordul, de azokban is csalódik. Úgy dönt, nincs más út, csak hogy létrehozza a saját autentikus vígjátékműsorát. Premier október 11-én.

2. Hysteria! 1. évad

A 80-as évek végén, a sátánista pánik idején eltűnik az egyetem nagy népszerűségnek örvendő vezetője. Egy kallódó gimnazistákból álló rockbanda felismeri, hogy a városlakók okkultizmus iránt támadt érdeklődését kihasználva könnyen befuthatnak sátánista metálzenekarként. Közben viszont egyre több bizarr gyilkosság, emberrablás és természetfeletti esemény rázza meg a helyieket, a pánik pedig boszorkányüldözésbe torkoll, aminek kereszttüzében ők állnak. A Hysteria! első évadának minden epizódja elérhető október 28-tól a SkyShowtime-on.

3. SpongyaBob Kockanadrág 14. évad

Ki ne ismerné SpongyaBob és a legjobb barátja, Patrick, na meg Bikinifenék lakóinak történetét?! A szereplők minden epizódban bizarr és mókás kalandokba keverednek, SpongyaBob valahogy mégis minden szituációból kikecmereg a túlbuzgó hozzáállásának köszönhetően. A mesesorozat 14. évadának minden része elérhető október 31-től.

4. A dumagép

Frasier Crane, a sikeres pszichológus visszatér Seattleből Bostonba, hogy új kihívásokkal nézzen szembe és új kapcsolatokra tegyen szert. És ha minden jól alakul, még a régi álmait is beteljesítheti. A dumagép második évadának új részei hetente érkeznek, az évadzáró epizódot pedig november 18-tól streamelhetjük.

5. Tulsa King

25 év után kiszabadul a börtönből a New York-i maffiavezér, Dwight „a Tábornok” Manfredi (vagyis Sylvester Stallone), és főnökétől egyből új feladatot kap. Az Oklahoma állambeli Tulsába küldi, hogy ott indítson be egy új üzletet. Közben egyre világosabbá válik számára, hogy a banda kihasználja őt, ezért új bűnszervezetet alapít. Csakhogy nem elég, hogy nem ismeri a várost, a csapata is lehetetlen alakokból áll. A Tulsa King második évadának epizódjai hetente érkeznek.

6. Eileen

Az 1960-as évek Bostonjában játszódó, Ottessa Moshfegh azonos című könyve alapján készült adaptáció egy fiatal lányról szól, akinek unalmas élete egyszer csak alaposan felfordul, méghozzá nem jó értelemben. Eileennek ingáznia kell apja rossz emlékeket idéző háza és a munkahelye, a börtön között. Munkatársai kiközösítik, egyetlen kivétellel: új kollégája (Anne Hathaway) végre boldogságot hoz a napjaiba, mígnem egy sokkoló bűnténybe keveri őt. Már elérhető a SkyShowtime-on.

7. Klicsko: Harcok ringen innen és túl

A bokszvilágbajnok, Vitalij Klicsko és testvére, Volodimir több mint tíz évig voltak a sportág koronázatlan királyai. A dokumentumfilm Kijev leghosszabb ideig hivatalban lévő és jelenlegi polgármestere, Vitalij útját követi nyomon a ringtől Ukrajna fővárosának védelméig, amit 2022 februárjában támadtak meg az orosz csapatok. A filmet már streamelheted.

8. Lisa Frankenstein

A különleges szerelmi történet egy kamaszlányról és gimnáziumi szerelméről, egy jóképű halott fiúról szól. Miután egy rakás morbid körülménynek köszönhetően a srác feléled, a páros hátborzongató utazásra indul, aminek a végén rátalálhatnak a szerelemre, illetve egy-két hiányzó testrészre. A Lisa Frankenstein október 26-tól elérhető.

9. A fedélzet alatt a Földközi-tengeren 7-8. évad

Egy földközi-tengeri privát luxusjacht személyzete mindent megtesz a tehetős vendégek kényelméért. A legénység minden részben új, gazdag utasokkal és az ő hatalmas elvárásaikkal szembesül, amik bizony embert próbáló feladatokat jelentenek számukra. Ez leginkább a személyzet fiatal tagjai elé gördít akadályokat, akiknek meg kell tanulniuk együttműködni, miközben össze vannak zárva másokkal a nyílt tengeren – de legalább elképesztő kalandokban és utazásokban lehet részük. Október 20-től minden epizód elérhető.

10. A bűn éjszakája

Az amerikai kormány minden évben elrendel egy 12 órás időszakot, amikor bármilyen bűncselekmény – még a gyilkosság is – legális. Se a rendőrség, se a kórházak nem segítenek az embereken. Valaki betör James Sandin (Ethan Hawke) házába, nekik pedig anélkül kell túlélniük az éjszakát, hogy azokká a szörnyeteggé válnának, mint akik elől bujkálnak. Vajon meddig mennek el, hogy megvédjék magukat? Már streamelhető a SkyShowtime-on.

Fotó: IMDB