Végre egy képen láthatod Sandra Bullockot és ritkán látott tinédzser fiát

2024. október 15.
Még a hétvégén szúrták ki a szemfüles fotósok Sandra Bullockot Los Angelesben, amint egy kis anya-fia időt töltött Louisszal.
Sandra Bullock és ritkán látott fia Los Angelesben sétáltak

A 60 éves Sandra Bullock, aki nemrégiben újra találkozott Keanu Reevesszel a Féktelenül  ​​30. évfordulós vetítésén, nagyon nyugodtnak és békésnek tűnt, miközben fiával, a 15 éves Louisszal beszélgetett.

Az Oscar-díjas színésznő, Sandra Bullock egy visszafogott, világosszürke kapucnis pulcsiban és hozzá illő melegítőben élvezte a napfényes Los Angeles-i időt. Sötét napszemüveggel és egy barnás baseballsapkával igyekezett fenntartani az inkognitóját.

Sandra Bullock fia, Louis egy térdig érő farmernadrágot viselt és egy bő szabású lila kapucnis pulcsit, amihez fehér tornacipőt párosított.

Sandra Bullocknak van egy 11 éves örökbe fogadott lánya is, Laila. Az első gyermekét 2010-ben, a másodikat pedig 2012-ben vette magához. A Nász-ajánlat színésznője tavaly augusztusban veszítette el szerelmét, az 57 éves Bryan Randallt, miután a fotós három évig küzdött egy súlyos betegséggel.  

A Red Table Talk 2021-es interjújában Sandra Bullock azt mondta, „élete szerelme” nagyszerű példát mutat a gyerekeinek. A pár akkor ismerkedett meg, amikor a színésznő felbérelte Randallt, hogy készítsen fényképeket Louis születésnapi partiján 2015-ben.

A színésznő nagyon elfoglalt volt az utóbbi időben, miközben mélyen gyászolt. Sandra Bullock és Nicole Kidman azzal lepték meg rajongókat, hogy bejelentették: újra összejönnek az Átkozott boszorkák folytatása miatt. Az örvendetes hír több mint negyedszázaddal az eredeti megjelenése után érkezett.  Az 56 éves Sandra Bullock és Nicole Kidman ismét magukra öltik Sally és Gillian Owens szerepét.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images