Hírességek, akik büszkén vállalják, hogy örökbe fogadtak

2020. augusztus 03. |

Van, akinek nem lehetett vér szerinti gyereke, mások egyszerűen csak segíteni szerettek volna. Az elmúlt években meglepően sok sztár döntött az örökbefogadás mellett.

Sandra Bullock

Az Oscar-díjas színésznőnek két örökbe fogadott gyereke van: a 10 éves Louis és a 8 éves Laila. Az első gyerkőcöt 2010-ben, a másodikat pedig 2012-ben vette magához. Egy People magazinnak adott interjúban néhány éve így nyilatkozott: „Beszéljünk egyszerűen úgy róluk, mint a gyerekeimről. Ne mondjuk, hogy az örökbe fogadott gyerekek. Egyszerűen csak a gyerekeim.”

Angelina Jolie

Angelina Jolie és Brad Pitt talán a leghíresebbek az örökbefogadó sztárok közül. Jolie 2002-ben fogadta örökbe első gyerekét, Maddox Chiviant Kambodzsából, majd Pittel közösen magukhoz vették Zahara Marley-t Etiópiából 2005-ben, és Pax Thient 2007-ben Vietnámból. A színésznő 2020-ban így beszélt örökbe fogadott gyerekeiről a Vogue Indiaban: „Egy áldás, hogy az édesanyjuk lehetek. Minden nap hálás vagyok érte.”

Olvastad már?

Charlize Theron

A színésznő még 2012-ben fogadott örökbe egy Jackson nevű kisfiút, 2015-ben pedig egy August nevű kislányt. Jackson most 8, August pedig 5 éves, mind a ketten Afrikából származnak. Theron néhány évvel ezelőtt így beszélt az örökbefogadásról: „Anyám nemrég talált egy levelet, amit még nyolcéves koromban írtam, és amiben ez állt: »Kérlek, vigyél el egy árvaházba, hogy örökbe fogadhassak egy babát«. Szóval, azt hiszem, tényleg itt volt már az ideje, hogy meglépjem!”

Katherine Heigl

Katherine Heigl és férje, Josh Kelley 2009-ben fogadták örökbe lányukat, Nancy Leigh Mi-Eun Kelley-t Dél-Koreából, majd 2012-ben bővítették a családot, és még egy lányt fogadtak örökbe, Adalaide Marie Hope-ot, ezúttal az Egyesült Államokból. „Beszéltünk róla, hogy szeretnénk vér szerinti gyerekeket is, de úgy döntöttünk, hogy először örökbefogadunk. Igazából csak anya szerettem volna lenni” – nyilatkozta a színésznő.

Katherine-Heigl

Madonna

Madonna hat gyereke közül négyen örökbe fogadás útján kerültek az énekesnő családjába. Lourdes és Rocco mellé az énekesnő 2006-ban fogadta örökbe fiát, David Banda Mwale-t, 2009-ben lányát, Chifundo Mercy Jamest, majd 2017-ben egy ikerpárt, Steláat és Estere-t. 2019-ben egy Vogue-nak adott interjúban Madonna azt mesélte, hogy David fiával hasonítanak a legjobban egymásra.

„Nagyon tudatos és elszánt. Biztos vagyok benne, hogy ezeket a alaptulajdonságokat tőlem kapta. Több a közös DNS-ünk, mint a vér szerinti gyerekeimmel.”

Olvass tovább!

Forrás: marieclaire.com.au

Fotó: People, Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok