Nem láttuk jönni Beyoncé farmer körmeit idén ősszel

2024. október 19.
Beyoncé egy farmerhirdetésben villantotta meg bájait, és esetében természetesen az outfithez tartozó farmer körömdíszítés is párosult. Annyira élethű kivitelezéssel, hogy még a kis szakadt részletekre is ügyelt a körmöse.
beyonce-farmer-kormok

Beyoncé farmeres cowboy stílusban pózolt nemrég egy hirdetésben és el kell ismernünk, elképesztően jól állt neki. A fehér pólóhoz egy farmernadrágot, farmer körmöt viselt, valamint egy grandiózus country stílusú kalapot, természetesen szintén farmeranyagból.

A Cowboy Carter album megjelenése egészen határozott, jellegzetes öltözködési stílussal is párosult az énekesnő ruhatárát, frizuráját és sminkjét tekintve. A lemezen szereplő „Levi’s Jeans” című szám mondjuk azt is elég erősen előrevetítette, hogy csak idő kérdése, és Beyoncé a legendás farmermárkával, a Levi’s-szel is egymásra találjon legalább egy reklám erejéig. Szerencsére mindez rendben meg is történt, mégpedig az énekesnő megjelenése terén a megszokott maximalizmussal párosulva.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mo Qin (@ohmynailsnyc) által megosztott bejegyzés

Farmer körömre fel!

Az új reklámfilmben és az azt kísérő fotózás a híres 1985-ös Levi’s „Lauderette” hirdetését idézte meg, ahol Beyoncé besétál szépen egy mosodába farmer cowboykalapban, fehér pólóban és persze egy formás Levi’s farmerben, majd levetkőzik és egy kisebb nagymosásba kezd. Eddig semmi eget rengető nem lenne a megálmodott outfitben, de a manikűr, vagyis a farmer köröm új szintre emeli a világsztártól amúgy lassan már megszokott maximalizmust és a harmóniát.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

House Of Beyoncé 🤍🖤 (@houseofivypark) által megosztott bejegyzés


Beyoncé manikűröse egy extra hosszú, lágyan hegyes körömformát álmodott meg, természetesen kékes árnyalatban. Mindegyik köröm fehér díszítést és mintákat kapott, míg a gyűrűsujjain a körömművész a szakadt farmer kopását imitálta, fehér színben.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Miho okawara💅ishimaru (@mihonails) által megosztott bejegyzés

Az extra farmer körömhöz ehhez képest egy viszonylag visszafogott, füstös szemsmink párosult platinaszőke tincsek kíséretében.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images