5 trendszín, amivel feldobhatod a farmerod

2023. április 08.
A trendszetterek minden divathét után levonják a következtetéseket a kifutón megjelent outfitekből. Most olyan színtrendeket válogattunk ki, amelyek mind a négy nagy divatfővárosban jelen voltak a szezonban. Szerencsénkre a 2023-as őszi/téli divathetek után kiderült, hogy a most tavasszal trendi színek az év további részében is hódítani fognak!
tavaszi-stilus-tippek

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy az idei év színtrendjeit beleépítsük a megjelenésünkbe az, ha egy egyszerű farmernadrággal párosítva kezdjük őket hordani. Ez azoknak is ideális lehet, akik nincsenek nagy barátságban a színekkel. Öt olyan színtrendet szedtünk össze, amelyek különösen jól passzolnak a kék farmerekhez. Ezek kétségtelenül nagyon 2023-as megjelenést kölcsönöznek nekünk, és nem mellesleg egy kis színt visznek a szürke hétköznapokba.

Élénk piros

piros kabát

Stílustanács: A egyik legkiemelkedőbb trend, amelyet 2023 tavaszi és őszi kifutóin láttunk, az az élénk chilis-paprikás piros. Most aligha találnánk olyan ruhaüzletet, ahol nincs ilyen színű felső, ruha, táska, hajkiegészítő, szemüveg stb. Az élénk piros nagyon jól illik a kék farmerhez, és messze a szezon egyik legfeltűnőbb színkombinációja.

Calvin Klein póló
A póló ára: €20
Max Mara piros ruha
Anna Field magassarkú

Ezüst

ezüst dzseki

Stílustanács: A metálos színek újra élik életüket idén tavasszal, és az ezüst az a verzió, amit leginkább látni az utcákon. A fényes, csillogó árnyalat használata egyszerű, de sikkes módja, hogy feldobjuk a kék farmert, amelyet rögtön kellően elegánssá is varázsol.

Ezüst felső
4th & Reckless ezüst felső
Blue by Betsey Johnson ezüst edzőcipő
Ezüst dzseki
ezüst felső
All Saints ezüst felső

Kék farmer

kék farmer

Stílusjegyek: Ebben a szezonban minden a „farmer a farmeren” típusú outfitekről szól, amely friss és divatos megjelenést kölcsönöz. Ez lehet akár egy ing vagy egy kabát, amelyek árnyalata passzol a nadrágéhoz. Az összhatás egy áramvonalas sziluett és teljes sikk. De természetesen meg is szeghetjük a divat kimondatlan szabályait, ha nekünk úgy jobban tetszik!

Max Mara farmerkabát
Tommy Hilfiger oversized farmering
Az ing ára: €119
Farmer magassarkú
Sötétkék farmering

Halvány rózsaszín

halvány rózsaszín

Stílusjegyek: Az erősebb rózsaszín árnyalatoknak is töretlen a népszerűségük idén tavasszal, de ez a lágy rózsaszín már önmagában is megtestesíti a szépséget. Akár egy apróbb kiegészítőt, egy kabátot vagy egy felsőt választunk ebben a színben, az kétségtelenül egy hullámhosszon lesz kék farmerünkkel.

Medicine zakó
Calvin Klein rózsaszín póló
A póló ára: €24
Tommy Hilfiger rózsaszín táska
Even&Odd rózsaszín napszemüveg

Fekete

fekete blúz

Stílustanács: Nyilvánvalóan a fekete mindig divatos, de érdemes kiemelni, hogy a tavaszi kifutókon rendkívül nagy figyelmet kapott (több mint 4000 teljesen fekete outfit volt). A fekete lehet visszafogott, lehet erőteljes, lehet elegáns. Ez talán az egyetlen szín, ami minden helyzetben megállja a helyét. Sőt, valószínűleg az egyik legkönnyebben kombinálható szín, különösen, ha egy kék farmerről van szó.

Aszimmetrikus ruha
Answear Lab ing X limited collection
Tommy Hilfiger fekete mellény
A termék ára: €229
Massimo Dutti fekete blézer

Szerző: Bognár Anna gyakornok Fotók: Getty Images