3 csillagjegy plátói kapcsolata romantikusra fordul a horoszkóp szerint 2024 őszén

2024. október 16.
2024 ősze óriási meglepetést tartogat 3 csillagjegynek, ugyanis komoly kapcsolatot alakíthatnak ki a plátói szerelmükkel vagy egy közeli barátjukkal.
2024 ősz: 3 csillagjegy baráti kötelékéből párkapcsolat lesz
  • 2024 őszén az elérhetetlennek hitt szerelemből komoly kapcsolat lehet.
  • A horoszkóp szerint most a baráti kapcsolatok is romantikussá válhatnak.
  • Megmutatjuk azt a 3 csillagjegyet, aki számíthat arra, hogy egy laza szerelmi kapcsolata romantikusra fordul.

Gyakran megesik az emberrel, hogy olyanba szeret bele, aki foglalt vagy valamiért elérhetetlennek tűnik számára, így csak a plátói szerelemként tekint rá. Az sem ritka, amikor barátok között alakulnak ki gyengéd érzelmek, ám féltve a barátságukat, sokáig nem mernek lépni és belevágni a párkapcsolatba.

A horoszkóp szerint 2024 őszén ezek a plátói, baráti kötelékek megváltozhatnak és komoly párkapcsolattá alakulhatnak.

Lássuk azt a 3 csillagjegyet, akiknek 2024 őszén a plátói vagy baráti viszonyából párkapcsolat lesz:

1. Kos (Március 20. – Április 19.)

Ha egy Kos csillagjegy úgy érzi, hogy egy rosszul működő házasság vagy magányos kapcsolat csapdájában van, akkor kívülről kereshet támogatást. Ilyenkor szokott képbe kerülni egy plátói szerelem vagy barát, akivel egyre több időt tölt a Kos. Bár sokáig tagadja az érzéseit, mert nem akarja felrúgni a párkapcsolatát, de 2024 őszén komolyra fordulhatnak a dolgok közte és titkos szerelme között.

2. Oroszlán (Július 23. – Augusztus 23.)

A párkapcsolatban élő Oroszlán csillagjegy általában nem látnak kivetnivalót abban, hogy egyszerű barátságot kössön valakivel a munkahelyén vagy akár egy hobbi kapcsán. De ha ez a barátság már többéves és komoly érzelmi kötelék alakult ki a barátjával, arról inkább nem szól a párjának, mert úgy érzi, nem szabadna ennyire kötődnie valaki máshoz. 2024 őszén egy ilyen különleges kapcsolat szintet léphet és az Oroszlán nem fogja tudni tovább rejtegetni valódi érzéseit a barátja iránt.

3. Szűz (Augusztus 24. – Szeptember 22.)

Bármilyen furcsának is tűnik, a mindig stabil és logikus Szűz csillagjegy könnyen belemerülhet egy tiltott kapcsolatba olyasvalakivel, akit jól ismer és jól érzi magát az illetővel. Először egyszerű barátságként indul, majd szerelmi kapcsolat válik belőle. 2024 őszén a Szűz plátói, illetve baráti kapcsolata villámgyorsan szenvedélyes szerelemmé alakulhat át, ami bizony felvállalásért fog kiáltani.

Forrás: Marie Claire Greek, Fotó: Getty Images