Ezek a csillagjegyek túlzottan anyagiasak

2023. szeptember 27.
Ha az anyagiakról és vásárlásról van szó, az alábbi csillagjegyek nem ismernek mértéket!
Ezek a csillagjegyek túlzottan anyagiasak

Persze valamilyen szinten mind a 12 csillagjegy szereti az anyagi javakat, ám az alábbi négy bőven túltesz a többieken. Életükben talán kicsit túl nagy szerepet játszik a luxus, aminek aztán a pénztárcájuk látja kárát.

Bika (április 21. – május 21.)

Bikaként imádod a fényűzést és megállíthatatlanul vonz a gazdagság. Számodra az sem jelent problémát, ha nyilvánvalóan túlárazottan veszel meg egy-egy vágyott dolgot – tehát az sem zavar, ha egy táskára a havi fizetésedet ráköltöd. És természetesen nem lennél Bika, ha aztán a luxuscuccaiddal ne büszkélkednél el mások előtt… Hajlandó vagy keményen megdolgozni a pénzedért, csak azért, hogy aztán egy pillanat alatt elköltsd különböző fényűző dolgokra és kielégítsd materialista vágyaidat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Oroszlánként nemcsak arra törekszel, hogy mindig a legjobb legyél, hanem arra is, hogy mindenből mindig a legjobbat szerezd meg. A pénz olyan, mintha az egód meghosszabbítása lenne: ha nincs elég, értéktelennek és kiszolgáltatottnak érzed magad. De azt is tudod jól, hogy a gazdagságért keményen kell dolgozni: ha kell, a szabadidődet is feláldozod, bevállalsz egy csomó plusz melót, csak hogy olyan életszínvonalon élhess, amit te elképzeltél magadnak.

3 csillagjegy szerencsés lesz a pénzügyekben 2023 júliusában

Bak (december 22. – január 20.)

A Bakként te is szuper anyagias vagy, ám te az impulzusvásárlás helyett inkább folyamatosan gyűjtögetsz. Nem szereted kidobni az ablakon a pénzt, és a megrögzött spórolásod miatt a környezeted gyakran tart fukarnak. Gyűlölöd a pénzügyi kockázatot, és megpróbálod minden kiadásodat minimálisra csökkenteni. Mivel mindig keményen dolgozol, valószínűleg már most is mindened megvan, de néha bátran költhetnél egy kicsit többet a szórakozásra és kikapcsolódásra.  

Halak (február 20. – március 20.)

Halakként imádod kényeztetni saját magadat, ez a kényeztetés pedig a legtöbb esetben vásárlás formájában valósul meg. Ha rossz kedved van, vagy egy kis vigasztalásra vágysz, gondolkodás nélkül beveted magad a legközelebbi boltba, ahol aztán hajlamos lehetsz túlzásokba esni. Rengeteg pénzt elköltesz olyan holmikra, amikre az adott pillanatban úgy érzed, hogy nagyon vágysz, ám van, hogy később megbánod a pazarlást. A hibádból azonban nehezen tanulsz, ezért egy újabb depressziós időszakban ismét a shoppingolás hoz majd megnyugvást.

Fotó: Getty Images