Ezek a csillagjegyek az univerzum kedvencei

2024. május 16.
Mindenkinek lehet szerencséje, de ezeknél a csillagjegyeknél úgy tűnhet, hogy az univerzum kegyeibe fogadta őket, és sosem esnek ki onnan.
Univerzum kedvenc csillagjegye
  • Azok a csillagjegyek tűnnek az univerzum igazi kedvenceinek, melyek uralkodó bolygói a Jupiter és Vénusz.
  • A két csillagjegy szülötteinek mindig szerencséje van, köszönhetően az őket támogató energiáknak.
  • A Halak azért az univerzum kedvence, mert a Vénusz táplálja a pozitív energiáikat.

Minden csillagjegynek vannak olyan egyedi tulajdonságai, amelyek szerencséssé és különlegessé teszik őket. Azoknak a csillagjegyeknek, akiknek a Jupiter és Vénusz az uralkodó bolygói, kiemelkedően szerencsés élete lehet. Úgy tűnhet, hogy az univerzum áldása mindenhova elkíséri őket és minden tettüket jó irányba fordítja.

Minden jegynek megvan az uralkodó és a gyengébb bolygója. A Nyilas és a Halak azért lehetnek az univerzum kedvencei, mert a legnagyobb jótevő Jupitertől méltóságot kapnak, a Merkúrtól, az egyetlen semleges bolygótól pedig kevesebb energiát. A Halak az egyik legkedvezőbb helyzetben lévő jegy ebből a szempontból. Pozitív energiáit a Vénusz táplálja, mely a Jupiterrel együtt nagy jótevő az asztrológia szerint.

Ezért a Halak az univerzum egyik kedvenc csillagjegye

A Halak azért is lehet az univerzum egyik kedvenc csillagjegye, mert a zodiákus utolsó bolygójaként mind a tizenkét kört végigjárja. Emiatt sokkal jobban informált, felkészültebb és kedvesebb, mint bármelyik másik csillagjegy.

A Vénusz ruházza fel varázslatos energiákkal a csillagjegy szülötteit, akik felnőttként képesek a feltétel nélküli szeretetre. Az ő birtokukban van a megbocsátó, türelmes, kedves és áldozatkész szeretet tudása.

Ugyanakkor a Jupiter is nagy hatással van a csillagjegyre. Emiatt sosem fogynak ki a szerencséből, ami átsegíti a Halakat minden nehézségen. Nem csoda, ha a csillagjegy szülöttei alapvetően optimisták.

Ezért a Nyilas az univerzum egyik kedvenc csillagjegye

A Nyilasok igazi úttörők. Nem félnek átlépni a határokon. A Jupiternek hála folyamatosan keresik a fejlődés lehetőségét. Kalandra készek, utaznak és gondolkodnak, mert a céljuk a saját képességeik határának kiterjesztése, a tudás megszerzése és a másokkal való kapcsolódás.

Részben azért is az univerzum kedvencei a csillagjegy szülöttei, mert nem fogadják el a vereséget. A szomszédos jegyek kitartását és ambícióját is magáévá tette a Nyilas, ezért mindig előre tekint. A csillagjegy szülöttei hisznek magukban és az univerzumban, hogy minden nehézségen képesek átkelni.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Unsplash