Emma Watson őszi dekortrükkjétől azonnal be akarsz majd kuckózni a hálószobájába

2024. október 21.
Varázsoljunk magunknak egy Emma Watson inspirálta baldachinos ágyat idén ősszel, és garantált lesz hálószobánkban a meghitt hangulat.
Emma Watson baldachinos ágy
  • Itt az ősz, eljött  bekuckózás ideje!
  • Emma Watson baldachinos ágya mindenkinek inspirációul szolgálhat a hűvös időben.
  • Eláruljuk, hogyan készíthetünk mi is baldachint az ágyunk fölé.

Az ősz beköszöntével elérkezett az otthoni bekuckózás időszaka. Újra előkerülnek a puha plédek, a hangulatos illatgyertyák, és végre elég hűvös van ahhoz, hogy előkapjuk kedvenc kötött pulcsinkat. Ha inspirációra van szükségünk a még meghittebb hangulathoz, lessük el Emma Watson szuper őszi dekortippjét!

Tavaly a Emma Watson egy olyan fotót osztott meg az Instagram-oldalán, amin cuki kutyája kényelmesen összekucorodva pihenget a színésznő ágyán. A kép rengeteg lájkot kapott, a rajongók egyszerűen imádták Emma Watson baldachinos ágyát.

Az ágyat különböző, vintage stílusú, kevert mintájú ágyneműk borították, tele volt párnákkal, és egy kárpitozott fejtámlával is rendelkezett, ami tökéletes lehet a hosszú esti olvasásokhoz. A lenvászon hatású függönyökből álló baldachin egy meleg és hívogató kis kuckót hozott létre Emma Watson ágya körül.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Emma Watson (@emmawatson) által megosztott bejegyzés

 

Emma Watson őszi dekortippje: készítsünk baldachint az ágyunkra!

Jó hír, hogy nem kell egy vagyont költenünk azért, hogy nekünk is olyan baldachinos ágyunk legyen, mint Emma Watsonnak. Egy baldachin létrehozása ugyanis sokkal könnyebb, mint gondolnánk. Egyszerűen szereljünk fel egy függönyrudat az ágyunk fejtámlája fölé a falra, és tegyünk rá függönyöket, hogy elérjük ezt a hercegnős hangulatot.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Paige Kontrafouris (@paigekontrafouris) által megosztott bejegyzés

 

De akár a mennyezetre is felszerelhetjük a rudat, néhány centivel a fal elé, így a függönyök látványosan omlanak majd le a fal mellett, ezzel is fokozva a mesebeli hatást. A kulcs a textúrában rejlik! Minél több a réteg és minél puhább az anyag, annál kényelmesebb lesz a végeredmény.

Fotó: Getty Images Forrás: Apartment Therapy