Szabó Erika és szülinapos kisfia közös képénél nem látsz édesebbet – hatalmasat nőtt a kis Nolen

2024. október 22.
„Rohan az idő” – írta az Instagram-oldalára Szabó Erika, aki megosztott néhány képet szülinapos kisfiáról. Nolen néhány nappal ezelőtt lett egyéves.
Szabó Erika kisfia

Szabó Erika az Instagram-oldalán osztott meg néhány édes képet kisfiáról, Nolenről, aki nemrég töltötte be az első életévét. A fotókon azt láthatjuk, ahogy Szabó Erika magához öleli kisfiát, miközben az egyik kezében egy hatalmas szülinapi lufit tart. Azt nem tudni, hogy a család hol tölthette Nolen születésnapját, az viszont a képekből jól látszik, hogy remek hangulatú kis buli lehetett. (A cuki anya-fia fotókat ITT tudod megnézni.)

Szabó Erika és kisfia közös képei természetesen a rajongói tetszését is elnyerték. Csak úgy záporoztak a lájkok a fotókra, és rengetegen kívántak boldog születésnapot a kisfiúnak a kommentszekcióban.

Bár Szabó Erika rendszeresen szokott édes pillanatokat megosztani a kisfiáról a közösségi oldalán, arra nagyon ügyel, hogy Nolen arca ne látszódjon a képeken. Amennyire csak lehet, próbálja védeni a családja privát szféráját.

A színésznő nemrég egy interjúban elmesélte, hogy kisfia nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt természetű baba, aki „gyakorlatilag mosolyogva kel és fekszik, és akár órát lehetne igazítani hozzá, annyira megvan a kialakult kis napi rutinja”. A kisfiúnak pedig remélhetőleg a közeljövőben kistestvére is születni fog, Szabó Erika ugyanis elárulta, hogy Nolen után egy kislányt is nagyon szeretnének. Mint mondta, lánynévötletük már most bőven akad a férjével. 

„Mindenki azt mondta a pocakom alapján, hogy biztosan kislány lesz, szóval jól betáraztunk lánynevekből. Öt szuper nevet találtunk, úgyhogy Nolen után most már jöhetne egy kislány is!” – mondta a lapnak Szabó Erika.

Fotó: Central Archív Forrás: 24.hu