Selena Gomez és párja a színésznő új filmjének premierjén jelentek meg – ennél szerelmesebbek már nem is lehetnének

2024. október 22.
Selena Gomezt barátjával, Benny Blancóval fotózták le a 32 éves színésznő hamarosan debütáló Netflix-filmje, az Emilia Pérez Los Angeles-i premierjének afterpartyján.
Selena Gomez párja Benny Blanco Emilia Pérez filmpremier

Egy fotón Selena Gomez a kollégájával, az új filmben szintén felbukkanó Édgar Ramírezzel, valamint párjával pózol. Mindannyian rendkívül elegánsan festettek; az énekes-színésznő váll nélküli fekete Elie Saab ruhájában, míg a 36 éves Blanco és a 47 éves Ramírez fekete öltönyben.

A zenei producer Instagram-sztoriban is kifejezte támogatását, többek között egy videót is újraposztolt, amelyen Selena Gomez mosolyog a vörös szőnyegen, majd egy Emilia Pérez-plakátról készült képet tett közzé. A pálmafákkal körülvett óriásplakáton ez állt: „Az év legjobb filmje. Emilia Pérez.”

Selena Gomez párja Benny Blanco Emilia Pérez filmpremier

Blanco egy Instagram-storiban is tisztelgett barátnője előtt

Az Emilia Pérez a szinopszis szerint „négy mexikói nő történetét meséli el, akik mindannyian a saját boldogságukat keresik”, útjukon pedig a tánc és az éneklés is elkíséri. Selena Gomez és Ramírez a film főszereplői Zoe Saldaña, Adriana Paz és Karla Sofía Gascón mellett.

Gomez és Blanco legfrissebb kiruccanására azután került sor, hogy a múlt hónapban Disneylandben randiztak. Innen Blanco Instagram-sztorijában egy olyan fotót tett közzé, amelyen ő és Gomez összebújnak a Verdák témájú Radiator Springs Racers nevű járgányon.

Blanco és Gomez 2023 decemberében hozták nyilvánosságra kapcsolatukat, amiről szeptemberben Gomez a Vanity Fairnek nyilatkozott. „Engem még soha nem szerettek így. Ő a fény az életemben. A legjobb barátom. Imádok vele megosztani mindent.”

Az Emilia Pérez november 1-jén kerül a mozikba, a Netflixen pedig november 13-ától lesz elérhető.

Forrás: People, fotó: Getty Images