Selena Gomez újra szerelmes: Justin Bieber haverjával randizik

2023. december 08.
Selena Gomez kommentekben „buktatta le” saját párkapcsolatát.
Selena Gomezt csúnyán megalázta az internet népe

Selena Gomez egy Instagramon megjelenő poszt kommentálásával ismerte el új kapcsolatát. Egy rajongói oldalon jelent meg a hír, mely szerint Gomez egy Benny Blanco nevű producerrel randizhat, mire az énekesnő egyszerűen annyit írt a kép alá, hogy „tény”.  A kommentáradat tovább folytatódott.

Több rajongó is aggodalmát fejezte ki, szerintük Blanco nem illik az énekesnőhöz, nem tűnik őszinte fickónak. Selena erre annyit reagált, hogy most érzi magát a legboldogabbnak egész életében, soha senki nem törődött még vele ennyire, mint Benny.

Gomez úgy gondolja, hogy ha valaki nem tudja őt elfogadni akkor, amikor a legboldogabb, akkor inkább ne is legyen az életében. Pár perccel később pedig megosztott egy fotót, amin éppen hozzábújik új barátjához.

Selena és Benny

Selena és Benny

Gomez és Blanco 2021-ben dolgoztak együtt az énekesnő egyik dalán és közben barátok lettek. A jelek szerint azóta tovább mélyült a kapcsolatuk és fél éve együtt vannak, csak nem kötötték senki orrára.

Benny Blanco egyébként Justin Biebernek, Selena exének az egyik legjobb barátja, így igazán pikánsra sikerült ez a fordulat az énekesnő életében.

Forrás: pagesix.com     Fotó: Getty Images