Esszencia – A te pirosad sminkes workshop

2024. október 24.
A tökéletes piros rúzs önbizalmat és magabiztosságot ad. Egyszerre elegáns, merész, bátor és titokzatos. Tarts velünk, és alkosd meg a remekművet, ami te magad vagy!

Exkluzív, limitált létszámú workshopra invitálunk egy titkos budai lakásgalériába!

Ezen az eseményen színtanácsadó segít megtalálni a számodra legelőnyösebb piros rúzst, majd sminkes vezet be a precíz és tartós ajakfestés rejtelmeibe prémiumminőségű sminktermékekkel. A folyamatot tárlatvezetés színesíti, antik művek és kortárs remekek között. Hiszünk abban, hogy egy nő akkor tud teljesen önazonos és boldog lenni, ha a test és a lélek harmóniája egyensúlyban van.

Jelentkezés: info@torkosrita.hu vagy hello@baloedinart.hu

Időpont: 2024. november 8., 18 óra

A helyek feltöltése jelentkezési sorrendben történik. A workshop díja 40 000 Ft / fő, amely magában foglalja a workshop során használt prémiumminőségű termékeket és a helyszíni fogyasztást is. 

Torkos Rita, sminkes, táncoktató, virágkötő

„Versenytáncosként a táncművészet bűvkörében nőttem fel, így a művészet és a szépségipar mindig közel állt hozzám. A Táncművészeti Egyetem, a sminkes és virágkötő iskoláim elvégzése után indítottam el a három pilléren álló vállalkozásom. A smink mint művészeti ágazat különleges vizuális élménnyel ajándékoz meg minket, megtanít varázsolni. Ezt a képességet igyekszem átadni vendégeimnek a sminkoktatások és workshopok alkalmával. Szeretem a munkám, szeretek emberekkel foglalkozni, ezért is örülök, hogy kiscsoportos sminkes workshopjaink során színesebbnél színesebb nőkkel találkozhatok.”

Báló Edina, művészeti tanácsadó, (BALOEDINART) 

„Tizenhat évig szerkesztettem a Magyar Televízióban kulturális műsorokat. A művészek és a galériák világa magával ragadott. A műtárgyak iránt érzett szenvedélyem hajt napról napra. Hiszek abban, hogy a művészettörténet és a mai kortárs tárgyalkotás megismerése mindenki számára örömet adhat. A teljes élet megéléséhez szükségünk van a művészetre. A workshopjainkon bebizonyítjuk, hogy a sminkelés is művészet – és képes a képzőművészettel összhangot alkotni.”

Dr. Csapó Szandra, szín- és stílustanácsadó, (ColoRise Studio)

„Már gyerekkoromtól nagy érdeklődéssel figyeltem a divat- és szépségszakmát. Ez a rajongás vezetett el oda, hogy jogi tanulmányaim mellett okleveles szín- és stílustanácsadóként felépítettem a ColoRise Studio nevű szerelemprojektemet. ­Hiszek benne, hogy a harmonikus megjelenés és az önbizalom kulcsa az önismeret. Az a tudás, amellyel a saját, egyedi szépségünket kiemelve ragyoghatunk, magunkénak tudva azt a kis csodát, amelyet a franciák csak »je ne sais quoi«-nak hívnak.”