Jennifer Lopeztől elleshetjük, mi a titka a tökéletes vörös rúzsnak

2024. január 27.
Jennifer Lopez rengeteg olyan dolgot tud, amit mi, földi halandók nem. A végtelen energiáján, munkabírásán és azon túl, hogy ötven felett is harmincnak néz ki, van még egy valami, amit szerencsére mi is megtanulhatunk tőle: hogyan kell felvinni tökéletesen a vörös rúzst!
Jennifer Lopez vörös rúzs
  • Ha tökéletes vörös rúzst akarunk, nem elég csak felkenni a szánkra.
  • Jennifer Lopez egy videóban mutatta meg, hogyan rúzsozzuk magunkat ki úgy, hogy a végeredmény hibátlan legyen.
  • A vörös rúzs titka a szájceruza.

Jennifer Lopez szerencsére nem titkolózik, ha a szépségrutinjáról van szó. Korábban már a körömfestéssel vagy éppen a hajával, szemfestéssel kapcsolatban is elárulta a tökéletes látvány titkát. Ezúttal azt mutatta meg, hogyan használjuk a vörös rúzst úgy, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

A tökéletes vörös rúzs titka a szájceruza

Ahhoz, hogy tartós legyen a rúzs, már valószínűleg tudjuk, hogy érdemes szájceruzával alapoznunk az ajkainkat. Jennifer Lopez is ezt tanácsolja. Ahogy az énekesnő által megosztott videóból látszik, a vörös rúzshoz nem ugyanolyan árnyalatú szájceruzát használ. 

A tökéletes vörös rúzs titka Jennifer Lopez szerint a testszínű, nude szájceruza. Ha a végeredményt nézzük, mi hiszünk is neki!

Hogyan használjuk a nude szájceruzát a piros rúzshoz?

Jennifer Lopez szereti a vörös rúzst, gyakran jelenik meg nyilvános eseményeken ezzel a sminkkel, bár a bézs és barnás tónusokat is kedveli. „Amikor piros rúzst használok, semleges színű szájceruázval alapozok. Mindig ezzel kezdek – mondta a videóban Lopez. Az énekesnő azt is hozzátette, hogy mindig egy kicsit túlrajzolja a szájvonalán a körvonalat a szájceruzával. 

Ehhez különösen javasolja Lopez az Artist Color Pencil márka Endless Cacao vagy Anywhere Caffeine árnyalatait, de a LYS Beauty Speak Love Smooth Glide szájkontúr ceruzájának is vannak tartós és minden bőrtónushoz passzoló nude árnyalatai, például a Lavish.

„Általában azt hiszik, hogy a piros rúzshoz piros szájkontúr ceruzával kell alapozni. Nem szeretem a piros szájceruzát. Sokkal teltebb és dúsabb ajkakat eredményez, ha testszínű, nude árnyalattal kontúrozunk” – magyarázta Jennifer Lopez a tökéletes vörös rúzs titkát.

Hogyan vigyük fel a piros rúzst?

Nem a szájceruza az egyetlen titka Jennifer Lopez tökéletes vörös ajkainak. „Miután kiválasztottuk a kedvenc piros rúzsunkat, először a száj közepénél vigyük fel. Innen haladjunk a szélek felé” – mutatta meg az énekesnő, hogyan célszerű felvinni a piros rúzst.

Jennifer Lopez a Nars piros rúzsára esküszik, de egy sor remek szín és rúzs közül választhatunk. Érdemes megnéznünk, a mi bőrtónusunkhoz a hidegebb vagy melegebb piros rúzsok illenek. „Amikor azt hallom, piros rúzs, Marilyn Monroe jut eszembe, vagy Gwen Stefani. Meg Taylor Swift” – mondta Lopez. Viszont ha elkezdjük kirúzsozni magunkat, ezentúl biztosan J.Lo ugrik majd be.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images