Friss fotón a nagybeteg Bruce Willis – a színész mosolya bizakodásra adhat okot

2024. október 28.
A hétvégén Los Angelesben kapták lencsevégre a nagybeteg Bruce Willist. A színészről készült friss fotók bizakodásra adhatnak okot.
Bruce Willis friss fotó

Bruce Willist vasárnap Los Angelesben kapták lencsevégre, amint mosolyogva ült egy autóban. A 69 éves színész az anyósülésen foglalt helyet. Egy laza, fekete cipzáras pulcsiban valamint egy fehér pólóban élvezte a kellemes őszi kaliforniai időt. A színészről készült friss fotót itt tudod megnézni!

2022-ben jelentette be Bruce Willis családja, hogy a hollywoodi sztár afáziával küzd, ezért visszavonul a színészi karrierjétől. Rá egy évre jött az újabb rossz hír, miszerint Bruce Willisnek az afáziája mellett frontotemporális demenciája is (FTD) van. Az FTD a 60 alatti demensek esetében a leggyakoribb, Bruce Willis betegsége már egy előrehaladottabb állapotban lehetett a diagnózis idején. A demenciára jelenleg nincs gyógymód, de a színész családja továbbra is reménykedik benne, hogy a következő években ez változni fog.

A sztár családja, beleértve volt feleségét, Demi Moore-t, és jelenlegi feleségét, Emma Heming Willist, rendkívüli támaszt jelent a nagybeteg színésznek. Bruce Willisnek öt lánya van: Mabel Ray (12) és Evelyn (10) akik a jelenlegi feleségétől születtek, valamint Rumer (36), Scout (33) és Tallulah (30) Demi Moore-tól, aki 1987-től 2000-ig volt Willis felesége.

Demi Moore nemrégiben mesélte el, mit tanácsolt a gyerekeinek azzal kapcsolatban, hogyan kezeljék apjuk betegségét: „Azt mondtam a gyerekeimnek, hogy fogadják el őt úgy, ahogy most van – ne ahogyan régen volt, vagy ahogyan szeretnék, hogy legyen, hanem úgy, ahogy ebben a pillanatban van.”

Demi Moore azt is elmondta, hogy Los Angelesben tartózkodva hetente meglátogatja Bruce Willist, és minden pillanatot értékel, amit együtt tölthetnek.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images