Bruce Willist szívbe markoló közös képpel köszöntötte Demi Moore

2024. március 20.
Bruce Willis és egykori felesége, Demi Moore együtt voltak a színész születésnapján is.
Bruce Willis és Demi Moore

Bruce Willist minden pillanatban hatalmas szeretettel veszi körül a családja. A Die Hard-filmek sztárja, Bruce Willis március 19-én ünnepelte 69. születésnapját, ennek apropóján osztott meg róla néhány megható képet volt felesége.

Az ünnepi képen Bruce Willis egy sapkában ül a karosszékben, mellette Demi Moore, akivel gyöngéden fogják egymás kezét. A szülinapi képen kívül a színésznő megosztott egy fotót Willisről és közös unokájukról, Louettáról is. Az utolsó, régebbi fotón pedig a fiatal Bruce Willis látható három lányukkal.

Bár Demi Moore és Bruce Willis 1998-ban elváltak egymástól, mind a mai napig nagyon jó viszonyban vannak. Ezt a köteléket csak még szorosabbra húzta közöttük Bruce Willis 2023-ban kiderült frontotemporális demencia diagnózisa. A betegség következtében a színész nem tud beszélni és állandó felügyeletre szorul, ami lelkileg nagyon megterhelő a szerettei számára is.

Ugyanakkor Bruce Willis jelenlegi felesége, Emma Heming-Willis és két kislányuk, valamint Demi Moore és a színésszel közös három lányuk hatalmas szeretettel veszik körbe az akciósztárt, védőhálót alkotva körülötte.

A Bruce Willisről és első unokájáról készült képen látszik, hogy a színész mennyire boldog a családja társaságában. A kis Louetta édesanyja Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya. A 35 éves Rumer azt is elárulta, hogy lánya nevével is apja előtt tiszteleg, ugyanis a Louetta név Willis két kedvenc énekesének, Louis Armstrongnak és Etta Jamesnek a nevéből lett kitalálva.

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images