A nagybeteg Bruce Willist jókedvűen kapták lencsevégre – mutatjuk a fotót

2024. április 11.
Bruce Willis családja továbbra is igyekszik minél több időt tölteni a színésszel betegsége miatt. Nemrég egy kiránduláson kapták lencsevégre a színészt, felesége pedig azt is elárulta, hogy mi volt az első gondolata, amikor megismerte.
Ez volt az első gondolata Bruce Willis feleségének, amikor meglátta a színészt

Bruce Willis családja továbbra is fél, hogy az állapotából kifolyólag bármelyik nap az utolsó lehet a számára. A család megpróbál annyi időt együtt tölteni, amennyit csak tud. Nemrég például a színész 12 éves kislányának születésnapját ünnepelték, március végén pedig édesapjának, vagyis a Die Hard-filmek sztárjának születésnapja alkalmából gyűltek össze. 

A hollywoodi sztárt nemrég egy kiránduláson kapták lencsevégre a kaliforniai Sherman Oaksban az asszisztense által vezetett autó hátsó ülésén. A 69 éves Bruce éppen a távolba nézett a járműben egy sötét pulóverben. A képek alapján a színész jókedvűnek tűnt. (A fotókat itt tudod megnézni.)

A kiruccanás során Emma Heming Willis pedig visszaemlékezett arra az időszakra, amikor megismerkedett férjével. Bruce felesége a közösségi médiában osztotta meg történetüket, és fejezte ki a színész iránt érzett szerelmét. Emma elmondása alapján a pár 2007-ben találkozott először, majd bevallotta azt is, hogy meglepte, Bruce Willis mennyire bájos és vicces. Egy 2020-ban adott interjúban azt mondta, hogy ez volt az első gondolata a színészről. Bruce hozzátette: „Már szerelmes voltam belé.”

A párnak két közös gyermeke van, 2012-ben született első gyerekük, Mabel, majd két évvel később pedig Evelyn. Bruce első házasságából három gyermeke született, Rumer, Tallulah és Scout.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images