Megjelent a júniusi Marie Claire + Marie Claire Travel

2019. május 09. |

A címlapról örök kedvencünk, a titokzatos és elbűvölő mosolyú Julia Roberts néz ránk, aki a vele készült interjúban mesél a karrierjéről és a családjáról, de azt is elmagyarázza nekünk, miért gondolja azt, hogy a boldogság elhatározás kérdése.

Nemzetközi fotósorozattal és mindannyiunkat érintő kérdéssel indítjuk a lapot: hogyan lehet úgy élelmezni a világot, hogy közben a Földet ne károsítjuk. A képeken olyan kistermelők láthatók Amerikától Szlovákiáig, akik fenntartható gazdálkodási módszerekkel dolgoznak.

Eke Angéla Junior Príma-díjas színésznővel állandó szerzőnk, Köves Gáborral ült le kávézni. Többek között a gyökértelenség, a bábozás és a nyilvánosság előtt zajló magánélet váratlan szépségeiről beszélgettek.

Bemutatunk egy magyar búvármodellt, aki tökéletes összhangban dolgozik együtt búvárfotósával. Közösen örökítik meg a víz alatti világ szépségeit. Természetesen első a biztonság, de a jó fotók érdekében Yvette-nek a kéztartására és a frizurájára is figyelnie kell.

Karmaváltás című cikkünkben egy csodákban is hívő anya mesél indiai útjáról, és találkozásáról egy guruval. Abban a reményben látogatták meg, hogy a férfi majd megváltoztatja a gyógyíthatatlant, és karmaváltással elmulasztja a két gyerek autizmusát.

Interjút készítettünk egy luxuscipő márka tervezőjével és fel is kerestük őt lenyűgöző firenzei palotájában, Párizsban pedig a francia cukrászművészet fiatal üstökösével találkoztunk, akitől tortarecepteket is kaptunk.

A strandszezon előtt bikinik és egyrészesek, strandkiegészítők és hűsítő beautyújdonságok várnak. Szépségoldalainkon a különleges gombák varázserejéről írunk, a gazdag divatszekcióban pedig a neonszíneket és gardróbunk esszenciális alapját, a fehér blúzt ünnepeljük. Irány a nyár!

A Marie Claire júniusi számával együtt megjelent a Marie Claire Travel is

 

Júniusi számunk vaskos utazási-mellékletet is tartalmaz, amiben úti beszámolók és utazási ajánlatok mellett érdekes programokról, csábító helyekről és meglepő újdonságokról is írunk. Követünk a Bahamákra egy önkéntes munkát vállalt magyar modellt, romantikus sétára indulunk az ékszerdoboz szépségű angliai Bath-ba és helyi dizájnerek termékeit kínáló concept store-okba nézünk be világszerte. Kirándulunk Mádon, biciklizünk a Dunakanyarban, kávézunk Szegeden és számba vesszük az ország legjobb vízparti helyeit „a fine-diningtól a kockás terítőig”. Mesél úti kalandjairól Oszvald Marika, Sárközi Ákos, Szél Dávid, Szűcs Péter, Kajdi Csaba (Cyla), Hosszú Katinka, kedvencünk pedig idén is a novellafüzér, ezúttal Tóth Krisztina, Totth Benedek és Bán Zsófia írt olvasóinknak szép, elgondolkodtató történeteket.

Szólj hozzá te is!

Még több Blog

Megjelent az októberi Marie Claire go green

Megjelent az októberi Marie Claire