Magyar színésznő a Women’secret legújabb kampányában

2017. november 07.
November elején megérkezett az üzletekbe a Women'secret legújabb, limitált kiadású kollekciója, amelyet Elsa Pataky mutat be a márka kampányfilmében. A darabok között olyan elegáns és kifinomult elemekkel találkozhatunk, mint a csipkefűzők, szív alakú kivágások és a magasított nyakvonalú, áttetsző bodyk.

Elsa Pataky magyar származású színésznő már évek óta a Women’secret arca, idén pedig egy különleges filmmel kívánták megkoronázni együttműködésüket. A klasszikus, hollywoodi „noir” hangulat inspirálta,  „Wanted” című kampányban Elsa megmutatta a csábító, erőteljes és lenyűgöző személyiségét az ehhez tökéletesen illő, érzéki ruhákban.

 

A márka legújabb, limitált kiadású kollekcióját a kifinomultság és a kettősség jellemzi: egyszerre használja az áttetsző, csipkés anyagokat és a vastagabb szövetrészleteket. A szofisztikált darabokat a szív alakú kivágások és a magasított nyakrészek teszik teljessé. A csipke mellett az idei szezonban a fűzők ismét a fénykorukat élik, ráadásul remekül kombinálhatóak a noir hangulatú, derékig érő felsőrészekkel és a határozott nyakvonalú bodykkal. Ezek a prémium darabok nem csak kiemelik a női érzékiséget, de rendkívül kényelmesek is.