Káprázatos volt a Celeni a Ljubljana Fashion Weeken is

2017. november 24.
A magyar márka legújabb kollekciójával a szlovéniai divathéten képviselte a hazai divatot.

A Celeni a 2018. tavaszi-nyári Reich Károly kollekcióját mutatta be Szlovéniában, a Karman Jewelry kiegészítőivel karöltve. (A kollekció a Marie Claire Fashion Daysen is bemutatkozott!) A magyar márkát hihetetlen kedvességgel, jól szervezettséggel és odaadással fogadták a szervezők, a média képviselői, és természetesen a vásárlók is.

„Ljubjana egy pici kis ékszerdoboz, ahova egészen 3 évvel ezelőttig nem jutottam el, pedig nagyon közel van hozzánk. A Pentlja Concept Store egg olyan üzlet, amire büszkék vagyunk, hogy ott lehetünk, mert egy igazi színfolt a város életében, bárhol a világon megállhatná a helyét. Ebben az évben másodszor invitáltak meg minket, és most elfogadtuk a meghívást. Fantasztikus érzés volt ez a szívélyes fogadtatás egy olyan helyen, ahol én magam nem ismertem senkit, viszont nagyon sokan ismertek engem és a márkát is” – számolt be Cselényi Eszter divattervező a csapat élményeiről.

7 fotó megtekintése

Aki a csodálatos kollekció láttán elcsábulna egy-egy Celeni darabra, november végén szuper áron szerezheti be mind a legfrissebb, mind az előző kollekció tervezői cuccait. Ráadásul a háromnapos program alatt a tervezővel személyesen is találkozhatnak a márka rajongói.

Érdemes készülni, körülnézni a honlapon, előre válogatni, hiszen a 20-50-70 %-os kedvezménnyel megvásárolható darabok már kitűnő karácsonyi ajándékok is lehetnek. Mivel a kedvezmény több kollekcióra is vonatkozik, könnyen találhatunk a mostani és az előző kollekciókban olyan ruhákat, amiket nagyszerűen lehet párosítani az idei divat szerint.

Helyszín:​ Metropolitan Store – the Art of Beauty, 1054 Budapest, Aulich utca 4.