Kedvenc helyünk a héten: Punch Store

2018. január 24.
Lenyűgözően merész, szofisztikált, egyedi vagy éppenséggel szupertrendi? Egy biztos, valamitől különleges és különlegesen jó, azaz igazi Marie Claire kedvenc. Sorozatunkban jellegzetes és izgalmas helyeket mutat be nektek kolléganőnk, Bodnár Zsófia.

Ezen a héten egy olyan üzletet mutatunk be, amelyről biztosan hallottatok már. A Punch Store Dauber Anna, Visy Dóri, Oláh Anna, Makk Melinda és Vecsei Zsófi birodalma, akiknek legújabb kollekcióiból majdnem tetőtől talpig fel tudunk öltözni.

A Paulay Ede utcai üzletet nem csak azért választottam, mert imádom a lányok kreációit, hanem azért is, mert a Punch jóval több, mint egy ruhabolt. A showroom megnevezést már kinőtte, a tervezők továbbra is a műhelyükben dolgoznak, ide csupán a legújabb kollekciók darabjai kerülnek, amelyeket egyenesen tőlük tudunk megvásárolni.

Az üzlet kialakításában is teljes mértékben részt vettek a lányok. A parketta lerakásától kezdve, a függönyök szabásán át a polcok felfúrásáig minden az ő kezük munkáját dicséri, az enteriőr pedig Kalászi Zoli segítségével született meg. Visy Dóri egy korábbi interjúja alatt azt is elmesélte, hogy a nyitóesemény előtti órákban még fülig festékesen az utolsó simításokat végezték.

Nemrég Vecsei Zsófi kalapjaival bővült a paletta, amely – akárcsak bármelyik ittlevő kreáció – tökéletesen passzol a többihez.

Egyébként az áprilisi nyitás óta valahányszor náluk jártam, mindig felfedeztem valami újdonságot, a kedvenc enteriőrelemem például a próbafülke bársonykárpitos zöld széke mind közül.

A legjobban talán az tetszik, hogy itt semmi sincs túlbonyolítva. A hely apró, mégsem szűkös, a nyitás óta pedig már számos eseménynek adott otthont, most éppen a januári leárazás alatt szerezhetjük be kedvenc designer darabjainkat.

8 fotó megtekintése

További képekért kattints a galériára!

Kiknek ajánljuk: egyértelműen azoknak, akik a fast fashiont végre a minőségi tervezői darabokra váltanák megfizethető áron. Azoknak, akik olyan ruhákra és kiegészítőkre vágynak, amelyeknek lelke van, és azoktól a tervezőktől szeretnék személyesen megvásárolni, akik szeretettel készítik el kedvenc darabjainkat. Filozófiájukat pedig maximálisan osztjuk, miszerint ha kicsit többet költünk egy drágább, de minőségibb designer darabra, kétségtelenül jobban is fogjuk becsülni őket.

Marie Claire plusz: Carlo és Alíz, akik állandó vendégei az üzletnek.

Mikor: hétköznaponként 12:00-től 20:00-ig, szombaton 11:00-től 17:00-ig várnak minket nézelődni, beszélgetni, inspirálódni.

Punch eventek januárban, februárban:

Anna Daubner – SS’18 Pre-Order esemény

Vecsei Millinery – Carnival Accesories in PUNCH Store