Yurkov stílustippjei: 3+1 tuti karcsúsító trükk

2018. január 30.
Yurkov ezúttal alakformáló tippeket oszt meg az optikai karcsúsítás érdekében. Egy-két jól megválasztott szabásvonallal vagy trükkel akár 4-6 kilót is lefaraghatunk magunkról.

1. Lágy esésű blúz csípőnadrággal

A csípőnadrág az egyik leghatékonyabb segítségünk tud lenni, ha picit össze szeretnénk nyomni a csípőrészt – már ha okosan használjuk ki a benne rejlő lehetőségeket! Ha 3-4 plusz kiló van rajtunk, érdemes lágy esésű, csípőnadrágba betűrt blúzzal viselni az alacsony derekú nadrágot: hiszen a vékonyabb blúz alatt a testünk sejtelmes kontúrja megmarad, így nem csinál gömb formát a felsőtestünkből, de optikailag mégis vékonyabbnak fogunk tűnni tőle.

2. Tűrjük be az inget!

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ha hagyjuk a nadrág felett lógni a felsőnket, az szépen eltakarja a kritikus területeket és máris vékonyabbnak tűnünk. Ennek viszont épp az ellenkezője igaz. Optikailag akár mínusz 1 ruhaméretet is eredményezhet egy jó szabású nadrág/szoknya és betűrt felső kombó.

3. Játék a felső ujjával

Gondoltad volna, hogy a pólód ujjának szöge is növelheti optikailag a plusz kilók számát? A legelőnyösebb, ha a felső ujja asszimetrikus, a testünkkel bezárt szöge nem derékszög. Ehhez a gyors trükkhöz egy apró hajtás vagy öltés is elegendő, mégis hihetetlenül látványos változást eredményez.

+1 A körte alkat legjobb barátja: az A-vonalú szoknya

A keskeny vállal, vékony/hosszú derékkal és széles csípővel rendelkező hölgyek legjobb trükkje egy erőteljesen A-vonalú szoknya, mely a vékony derekat hangsúlyozza, a széles csípőt viszont elrejti. Extra tipp: Ha asszimetrikus ujjú pólóval vagy blúzzal kombináljuk, homokóra alkatot is varázsolhatunk magunknak egy pillanat alatt.