2018. március 15. | marieclaire.hu

Ragyogj te is a Monimi új táskáival

Talán mindenki egyetért azzal, hogy a csillogás, a ragyogás minden nő féltve őrzött álma. Idén tavasszal – mint minden évben – a Monimi Design ismét izgalmas kollekcióval jelentkezik. Skodák Móni, a Monimi táskák alkotója mesélt az új kollekcióról, amely ma mutatkozik be a weboldalon.

Mi inspirált a kollekció elkészítésénél?

A 2018-as tavaszi kollekció címe SHINE! azaz ragyogj!  Nyitott szemmel követem a divat változását, általában megérzem, mi az, ami népszerű lesz egy-egy szezonban. Most úgy találtam, jönnek a fémes színek, a csillogó árnyalatok. Ezeket építettem bele a tavaszi kollekcióba. Persze finom eleganciával, amolyan “Monimisen”. Az elképzelésemet megerősítette az egyik neves magazinban megjelent cikk is, ahol Linda Fargo, a Bergdorf Goodman divatigazgatója ezt mondta: „A világ odakinn tele van bizonytalansággal és rossz hírekkel, és számomra ez az ellenszer: drágakövek tetőtől talpig, flitterek és ragyogás, lurex és lamé anyagok – ezek mind kiemelik a szemünk ragyogását.”

Mi az új Monimi kollekció üzenete?

Mi a tél végi fáradtsággal küzdő, folyton feketében járó, színeiket vesztett nők szomorúan arra várunk, hogy valaki egy varázspálca suhintásával visszahozza a színeket megfakult életükbe és jöjjön a tavasz, a fény, a meleg.  Azt mondják, hogy egy nő akkor szép, ha ragyog. A tavaszi kollekció darabjai természetes megjelenést és eleganciát sugároznak. A táskák titka, hogy mindenkire szabhatóak, akár üzleties megjelenést, akár szabadidős, hétköznapi stílust szeretnénk. Könnyed, elegáns és trendi modellek. Cél, hogy emelkedj ki a tömegből! Viseld bátran és ragyogj!

Miért kell minden évben két új kollekciót készíteni?

Többször megkaptam már a vevőimtől, hogy bizony lemaradtak egy kiszemelt darabról. De a mai világban mindenki az egyediséget keresi, nem szeretne olyan ruhákat, kiegészítőket viselni, amit mindenki hord. Úgy gondolom, ha egy alkotó megragad annál, hogy egy modellt évekig változatlanul készít, a piac telítődik vele. A Monimi táskákból kevés darabszámban készül egy modell, így biztosítva azt, hogy ne legyen a Monimi tucattermék. Illetve van egy saját belső késztetésem is arra, hogy a rengeteg ötletet, a számos tervet, ami a fejemben bolyong, megvalósítsam.

Kinek ajánlod ezt a kollekciót?

Az összes meglévő és leendő Monimisnek szeretném a figyelmébe ajánlani ezt a gyönyörű kollekciót. Szeretjük a nagyívű, lendületes mintákat, a szép színárnyalatokat. Érdekelnek minket az apró, jól kidolgozott, izgalmas részletek. Egy-egy különleges anyag, ami megjelenik itt-ott. Szeretném, ha mindenki megtalálná az egyéniségéhez leginkább illő darabot. Természetesen úgy izgulok a fogadtatás miatt, mint egy anya, amikor a csemetéje fellépésre készül! Remélem, hogy sokak tetszését elnyeri majd.

Úgy hallom, nagy változások is történnek a Monimi életében.

Izgalmas változások elé nézünk az idei évben. Már a Xmas kollekciónál nyilvánvalóvá vált, hogy igény van egy letisztult, minimál stílusra, a klasszikus, mintás-színes Monimi táskák mellett. Ezért idén ezek külön szekciót kaptak. Aki nem szereti a mintás anyagokat, a túl színes darabokat, az is megtalálja az igényeinek megfelelőt. Persze ezek a táskák is hordozzák a Monimire jellemző stílust, finomságot és minőséget.

Egy új márkanév is született?

Igen. A harmadik kategória pedig az én nagy szerelmem és vállalásom, a nemez elemekkel díszített táskák lesznek, amely teljesen új megjelenést és új nevet is kapnak. Ez az új márka a Lara Ferrano. Ezek a csodálatos kézzel hímzett, nemez virágokkal, gyöngyökkel díszített táskák reményeink szerint nem csak a hazai piacon lesznek jelen, hanem meghódítják majd Amerikát is.

Facebook esemény

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Divat

Filmek ihlette extrém esküvők extrém esküvő

Filmek ihlette extrém esküvők

Francia drazséra hajazó ékszerek a magyar tervezőtől dizájner

Francia drazséra hajazó ékszerek a magyar tervezőtől