Ragyogj te is a Monimi új táskáival

2018. március 15. |

Talán mindenki egyetért azzal, hogy a csillogás, a ragyogás minden nő féltve őrzött álma. Idén tavasszal – mint minden évben – a Monimi Design ismét izgalmas kollekcióval jelentkezik. Skodák Móni, a Monimi táskák alkotója mesélt az új kollekcióról, amely ma mutatkozik be a weboldalon.

Mi inspirált a kollekció elkészítésénél?

A 2018-as tavaszi kollekció címe SHINE! azaz ragyogj!  Nyitott szemmel követem a divat változását, általában megérzem, mi az, ami népszerű lesz egy-egy szezonban. Most úgy találtam, jönnek a fémes színek, a csillogó árnyalatok. Ezeket építettem bele a tavaszi kollekcióba. Persze finom eleganciával, amolyan “Monimisen”. Az elképzelésemet megerősítette az egyik neves magazinban megjelent cikk is, ahol Linda Fargo, a Bergdorf Goodman divatigazgatója ezt mondta: „A világ odakinn tele van bizonytalansággal és rossz hírekkel, és számomra ez az ellenszer: drágakövek tetőtől talpig, flitterek és ragyogás, lurex és lamé anyagok – ezek mind kiemelik a szemünk ragyogását.”

Mi az új Monimi kollekció üzenete?

Mi a tél végi fáradtsággal küzdő, folyton feketében járó, színeiket vesztett nők szomorúan arra várunk, hogy valaki egy varázspálca suhintásával visszahozza a színeket megfakult életükbe és jöjjön a tavasz, a fény, a meleg.  Azt mondják, hogy egy nő akkor szép, ha ragyog. A tavaszi kollekció darabjai természetes megjelenést és eleganciát sugároznak. A táskák titka, hogy mindenkire szabhatóak, akár üzleties megjelenést, akár szabadidős, hétköznapi stílust szeretnénk. Könnyed, elegáns és trendi modellek. Cél, hogy emelkedj ki a tömegből! Viseld bátran és ragyogj!

Miért kell minden évben két új kollekciót készíteni?

Többször megkaptam már a vevőimtől, hogy bizony lemaradtak egy kiszemelt darabról. De a mai világban mindenki az egyediséget keresi, nem szeretne olyan ruhákat, kiegészítőket viselni, amit mindenki hord. Úgy gondolom, ha egy alkotó megragad annál, hogy egy modellt évekig változatlanul készít, a piac telítődik vele. A Monimi táskákból kevés darabszámban készül egy modell, így biztosítva azt, hogy ne legyen a Monimi tucattermék. Illetve van egy saját belső késztetésem is arra, hogy a rengeteg ötletet, a számos tervet, ami a fejemben bolyong, megvalósítsam.

Kinek ajánlod ezt a kollekciót?

Az összes meglévő és leendő Monimisnek szeretném a figyelmébe ajánlani ezt a gyönyörű kollekciót. Szeretjük a nagyívű, lendületes mintákat, a szép színárnyalatokat. Érdekelnek minket az apró, jól kidolgozott, izgalmas részletek. Egy-egy különleges anyag, ami megjelenik itt-ott. Szeretném, ha mindenki megtalálná az egyéniségéhez leginkább illő darabot. Természetesen úgy izgulok a fogadtatás miatt, mint egy anya, amikor a csemetéje fellépésre készül! Remélem, hogy sokak tetszését elnyeri majd.

Úgy hallom, nagy változások is történnek a Monimi életében.

Izgalmas változások elé nézünk az idei évben. Már a Xmas kollekciónál nyilvánvalóvá vált, hogy igény van egy letisztult, minimál stílusra, a klasszikus, mintás-színes Monimi táskák mellett. Ezért idén ezek külön szekciót kaptak. Aki nem szereti a mintás anyagokat, a túl színes darabokat, az is megtalálja az igényeinek megfelelőt. Persze ezek a táskák is hordozzák a Monimire jellemző stílust, finomságot és minőséget.

Egy új márkanév is született?

Igen. A harmadik kategória pedig az én nagy szerelmem és vállalásom, a nemez elemekkel díszített táskák lesznek, amely teljesen új megjelenést és új nevet is kapnak. Ez az új márka a Lara Ferrano. Ezek a csodálatos kézzel hímzett, nemez virágokkal, gyöngyökkel díszített táskák reményeink szerint nem csak a hazai piacon lesznek jelen, hanem meghódítják majd Amerikát is.

Facebook esemény

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Divat