Tavaszi zsongás a Lucky Shepherdben

2018. március 18.

Szerencsés Gabó és Juhász Dóra legújabb darabjai funkcionálisak, eredetiek, anyagukat és külső megjelenésüket tekintve pedig a nyüzsgő, városi életmódhoz igazodnak, de jó szolgálatot tesznek a hétvégi kiruccanások alkalmával is. A tervezők hisznek abban, hogy akkor harmonikus egy ember élete, ha a munka és a szabadidő arányosan egyensúlyban vannak egymással. Ezt képviselik termékeik is.

Gabo Szerencses

A legújabb táskamodell hátizsák és válltáska fazonban elérhető. Aki munkába menet szeretné viselni, praktikus tárolórészeket, többfajta zsebet talál benne külön laptop és irattartóval. A táska masszív, kellően nagy de mégis elegáns és letisztult formájú. Az új bőrtáska fekete, púder, antracit és pink színben választható. A tervező idén tavasszal nem csak a táskákra helyezi a fókuszt, hanem a kiegészítőkre is, hiszen egy nő igazi egyénisége kellékeiről ismerhető fel. „Fontos, hogy a hétköznapokban is elegánsan és önazonosan öltözködjünk, mert ettől lesz önbizalmunk” – állítja Gabó.

5 fotó megtekintése

www.gaboszerencses.com

Dora Juhasz

A tervező a tőle már jól megszokott módon kétféleképpen hordható táskát tervezett erre a szezonra is. A fogók átcsatolásával magunk is könnyedén átalakíthatjuk a kedvenc kiegészítőnket. Könnyű súlyának, vízlepergető anyagának és sok zsebének köszönhetően kiváló választás kirándulásokhoz, gyerekes édesanyáknak vagy bárkinek, aki kedveli a laza, kényelmes viseletet és a modern, fiatalos hétköznapi stílust. A táska többféle színben elérhető (sötétkék, szürke, fekete textil – natúr vagy fekete bőrrel kombinálhatók), így nők és férfiak egyaránt hordhatják. „Tervezéskor mindig magamból indulok ki, ezért belegondolok, hogy milyen helyzetekben használnám a táskát” – meséli Dóri.

3 fotó megtekintése

www.juhaszdora.com