Tenger ihlette minimalizmus a COSxHAY kollekciójában

2018. március 19.
A svéd divat és a dán dizájn brandek immáron negyedik alkalommal fogtak össze annak reményében, hogy a skandináv stílus szerelmeseinek mindennapjaiba csempésszék a rájuk jellemző időtálló formavilágot és letisztult stílusjegyeket.

Ebben a szezonban a tenger nyugodt színvilága uralja a kollaboráció darabjait. Lágy kékség, matt azúr és zöldes paletta köszön vissza a bútorok, kiegészítők, konyhai és munkaeszközök fémes vagy éppen matt felületeiről. A legújabb kollekció visszafogottan szemet gyönyörködtető elemei éppen ezért a lakásfrissítésre és letisztult környezetre vágyók számára tökéletes megoldást nyújtanak.

Garantáltan kedvencünkké válnak majd a TELA fantázianévre keresztelt szabálytalan felületű texturált üvegek és tálak, az egyvonalas rajzok inspirálta rézdrótból készült különleges gyertyatartók, vagy a különböző méretekben elérhető izgalmasan harsány perforált tálcák.

Ezen túl a kollekcióba bekerült könyvek között megtalálható a lakberendező és növénystylist, Jason Chongue Plant Society című hiánypótló műve, amely az urbánus növénynevelés rejtelmeibe kalauzol bennünket, valamint a Sunday Suppers blog brooklyni szerzője, Karen Mordechainak Simple Fare névre keresztelt szezonális szakácskönyve is, amely közel 165 receptalternatívával és csodálatosan illusztrált képekkel vezeti be az olvasót egy közösségi élményre épülő új típusú étkezésbe.

4 fotó megtekintése

A kollekció teljes egészében elérhető online a www.cosstores.com oldalon, míg válogatott darabjai megvásárolhatók a COS Andrássy úti üzletében.