Egyedi fülbevalók a Rienne Creations márkától

2018. április 27.
Megérkezett a RIENNE Creations hazai prémium márka 2018-as őszi-téli ékszerkollekciója. A nőies és modern kreációk alapvetően a vintage formavilágot képviselik, ám könnyedén variálhatóak szinte bármilyen stílussal vagy aktuális divattrenddel. Nagy Adrien, a márka alapítója különleges és minőségi alapanyagokból, kézzel készíti ezeket divatékszereket. Legújabb kollekcióját az egzotikus madarak és a távoli utazások ihlették.

A RIENNE Creations divatékszerek egyedi stílusukkal nőies, modern és ragyogó hatást keltenek. Megálmodójuk Nagy Adrien, aki többek között a London College of Fashion-ben végzett, majd divattervezőként Londonban, Milánóban, valamint New York-ban is dolgozott. Saját ékszermárkáját 2013-ban, a Marc Jacobs Collection-nél töltött meghatározó hónapok után indította el. Kreációinak sikere töretlennek bizonyult az elmúlt években, sőt egy újabb vonallal is bővült a kínálat, amely a RIENNE Bride nevet kapta. Az új terület menyasszonyi kiegészítőket és fejdíszeket foglal magába, amik minden évben a Daalarna Fashion Show-n kerülnek bemutatásra.

A RIENNE Creations 2018 őszi/téli kollekciója

Ezeket a kreációkat az egzotikus madarak ihlették. Emellett nagy hatással voltak a tervezőre azok az élmények és tapasztalatok, melyeket a közel-keleti és ázsiai útjai során átélt. Az olyan ellentétek, mint tradíciók és a modern megoldások, a múlt és a jelen, a geometria és a lágyság, a drámai hatás és a játékosság, egymást harmonikusan kiegészítve öltenek testet ezekben az ékszerekben.

Már az előző, 2018-as tavaszi kollekció darabjain is megjelenik a tollas motívum, ám Nagy Adrien nem használ valódi madártollakat a kivitelezés során. A féldrágakövek, kristályok, cseh üveggyöngyök, az olasz bőr vagy épp az ázsiai selyem, azonban továbbra is állandó alapanyagokként szolgálnak az ékszerekhez.

A friss kollekció meghatározó elemei a látványos statement fülbevalók. Ezek az alkotások, a színek és a formák egyedi kombinációjának köszönhetően, játékos könnyedséget sugároznak. Szerencsére a fülbevalók fizikailag is könnyűek, így kényelmes viseletet nyújtanak akár egész nap. Érdekesség, hogy visszatérnek a népszerű alapdarabok is, igaz kisebb módosításokkal és új színekkel.

4 fotó megtekintése

Neked melyik a kedvenced? 🙂

RIENNE Creations divatékszereket ezen a linken találod: katt!

A RIENNE Bride menyasszonyi kiegészítőket pedig itt: katt!

Borbély Gabriella, a Jewellery Page bloggere

Fotók: © RIENNE Creations  –  Kollekció: 2018 ősz/tél