Tavaszváró ékszerek nőnapra

2018. március 02.
A tél vége felé mindenkinél lemerül kicsit az elem, így ilyenkor különösen jól esik a törődés. Örülünk az olyan apró figyelmességeknek, amik a tavaszt és a napsütést juttatják eszünkbe. Kedves férfiak, a nőnap szuper alkalom arra, hogy egy kis melegséget csempésszetek nőismerőseitek hétköznapjaiba. A virág mindig telitalálat, de mit szólnátok idén valami kreatívabb és maradandóbb megoldáshoz?

Éljenek a színek, a fények, a természet! Ünnepeljük a nőnapot hazai tervezők tavaszt idéző ékszereivel. Három ígéretes márka egyedi kreációit hoztam el Nektek ebből az alkalomból. Az alkotások más-más technikával készülnek, eltérő stílusban, mégis közös bennük, hogy tavaszi hangulatot visznek a tél utolsó napjaiba.

ÖRÖKSZÉP

Benyusz Csilla kreációinak legfontosabb alkotóelemei a valódi növények. Egy speciális gyantának köszönhetően, a különböző virágokat természetes szépségükben őrzik meg ezek az ékszerek. Csilla minden darabot saját maga készít el: a növények gyűjtésétől kezdve, az öntőformák készítésén át, az egyes darabok csiszolásáig. A gyantából készült alkotások első ránézésre, tisztaságuk és légiességük miatt, az üvegékszerekre emlékeztetnek, de kevésbé sérülékenyek és tartósabbak azoknál. A kiszárított virágokat könnyedén öleli körbe ez az áttetsző anyag, kiemelve a természet apró csodáit. Ellenáll az UV-sugárzásnak, így attól sem kell tartanunk, hogy idővel az ékszerek színe megváltozik. Érdemes körülnézni a kínálatban: vannak például kimondottan tavaszi virágokból készült darabok is, amik garantáltan emlékeztetni fogják viselőjüket arra, hogy hamarosan vége a borús téli időszaknak.

Az Örökszép márkáról több infó itt!

MADMÉ

A Madmé elnevezés a francia Madame, azaz Hölgy, Asszony szóból ered. A márka mögött egy tehetséges testvérpár áll: Madarász Dóri és Alíz. Ékszereik puha, vékony bőrből készülnek, ezüst és nikkelmentes alkatrészekkel kiegészítve. A virágokra, apró levelekre emlékeztető formák és a harmonikus színkombinációk teszik igazán nőiessé ezeket a kreációkat. Az alkotók arra törekszenek, hogy minden darab egyedi legyen, és korosztálytól függetlenül bárki megtalálhassa a hozzá passzoló ékszereket. Az általuk megálmodott színek vidámságot és eleganciát csempésznek a hétköznapokba. Legújabb kollekciójuk, a Pure Spring igazi tavaszi energiát áraszt. A virágmotívumok és a különböző árnyalatok kiegyensúlyozott párosításai jellemzik ezeket a darabokat. Kényelmes, könnyű ékszerek, amik segítenek jobb kedvre derülni.

A Madmé honlapját itt találod!

HAYKA WOOD

A márka Hayde Réka Zsuzsanna nevéhez fűződik, aki leggyakrabban a természetből merít inspirációt. Ékszereit különleges alakú levélkék és virágok díszítik, de találunk köztük olyanokat is, amiket hókristály vagy épp csigaforma ékesít. A kreációk vegyes technikával, fémből, fából és textilből készülnek. Néhány darabot az alkotó apró kristályokkal, színes gyöngyökkel egészít ki. Az orchidea mellett visszatérő motívum még a páfrányfenyő, a filodendron vagy épp a tölgyfalevél is. A letisztultság, az egyszerű formavilág és a különleges felületek jellemzik ezeket a nőies ékszereket. Az alkotó gyerekkora óta szeret ajándékokat készíteni. Mióta létrehozta a márkát, minden darabbal az a célja, hogy örömet okozzon. Nőnap alkalmából, kedves Férfiak, ti is meglepetést szerezhettek egy ilyen ékszerrel!

A Hayka Wood ékszerekért kattint ide!

Borbély Gabriellával készült interjúnkaITT olvashatod el, a Jewellery Page blogot pedig ITT találod!